Ploile torenţiale şi grindina au făcut ravagii în Mehedinţi. Mai multe locuinţe au fost inundate, iar grădinile distruse

S-a rupt cerul în Mehedinţi, zeci de minute a plouat torențial și a căzut grindină. Stratul de gheațădepus pe pământ a fost de un lat de palmă. Grindina a disturs sute de grădini, iar apa a inundat curți și locuințe. În Giurgiu, un copac rupt de vânt a căzut peste mașina în care se afla un senator PSD.

06 mai 2017, 05:28
Ploile torenţiale şi grindina au făcut ravagii în Mehedinţi. Mai multe locuinţe au fost inundate, iar grădinile distruse

La Cria şi Ţigănaşi, în Mehedinţi a plouat de parcă s-a rupt cerul mai bine de două ore, spun localnicii. Timp de 30 de minute ploaia a fost însoţită de grindină, iar stratul de gheaţă depus pe pământ a fost de un lat de palmă. Grindina a distrus tot ce aveau oamenii prin grădini, dar şi fructele din pomi.

Zeci de grădini şi trei locuinţe au fost inundate.

Oamenii au cerut ajutor autorităţilor locale să scoată apa din gospodării. Prăpăd a fost şi în Giurgiu.
Un copac rupt de furtună a căzut peste autoturismul în care se afla senatorul PSD Cristian Marciu. Din fericire senatorul a scăpat nevătămat, deşi maşina a suferit avarii importante.

Citeşte şi INFORMARE METEOROLOGICĂ de VIJELII, DESCĂRCĂRI ELECTRICE şi GRINDINĂ în aproape toată ţara