PNL a depus la Primăria Capitalei cererea pentru miting. 30.000 de persoane, aşteptate în Piaţa Revoluţiei

PNL publică solicitarea adresată Primăriei Capitalei pentru organizarea mitingului din 5 noiembrie, precum şi înregistrarea acesteia la primărie, exprimându-şi speranţa că în prima parte a acestei săptămâni manifestaţia să fie autorizată.

24 oct. 2016, 09:11
PNL a depus la Primăria Capitalei cererea pentru miting. 30.000 de persoane, aşteptate în Piaţa Revoluţiei

„Mitingul PNL. Ne aşteptăm ca, în prima parte a acestei săptămâni, Primăria Capitalei să autorizeze mitingul politic organizat de PNL în 5 noiembrie, fără a ni se mai pune beţe în roate. Facem publică, astfel, solicitarea noastră”, este mesajul de pe pagina de Facebook a formaţiunii liberale.

Potrivit news.ro, solicitarea PNL este pentru organizarea unui miting în 5 noiembrie începând cu ora 17.00, în Piaţa Revoluţiei, la care să participe 30.000 de persoane. Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, săptămâna trecută, că la mitingul partidului din 5 noiembrie vor fi prezentaţi candidaţii la parlamentare, precum şi programul şi obiectivele PNL pentru următorii patru ani, ea precizând că este un eveniment de mobilizare a electoratului şi că nu a făcut nicio invitaţie către premierul Dacian Cioloş să participe.

Iniţial, PNL a cerut autorizaţie pentru organizarea unui miting cu 50.000 de oameni în 22 octombrie, în Piaţa Victoriei, însă în urma unor divergenţe cu primarul Gabriela Firea, liberalii au decis amânarea manifestaţiei.