Poliţia, zguduită de un nou scandal. Un agent susţine că a fost bătut în secţie de şeful său VIDEO

Un poliţist din Dolj face acuzaţii grave. Agentul susţine că şeful său l-a bătut şi l-a ameninţat pentru că a refuzat să îi dea nişte dosare care urmau să ajungă la parchet. El şi-a înregistrat superiorul chiar într-un acces de furie, însă, după ce a depus plângere a devenit tot el inculpat.

09 mart. 2016, 12:55
Poliţia, zguduită de un nou scandal. Un agent susţine că a fost bătut în secţie de şeful său VIDEO

Poliţistul Silviu Epure din localitatea Cârna susţine că a fost bătut de şeful său chiar în secţie. Agentul spune că superiorul i-a cerut două dosare de furt de energie electrică ce urmau să ajungă la parchet.

Am fost agresat fizic, apoi ameninţat, lovit, îmbrâncit. Nu i-am dat dosarele iniţial dar le-am dat domnului procuror de la Segarcea„, a declarat poliţistul, citat de România TV. „M-au ameninţat să dau dosarele, că nu mai am viaţă cu ei în localitatea Cârna. Colegii mei mi-au înscenat cu procurorul şi şefii ierarhici fapta ca şi cum eu i-aş fi lovit„, a mai spus poliţistul.

După scenă, poliţistul a mers la parchet şi a făcut o plângere, dar s-a ales şi el cu acuzaţii de ultraj. Conducerea poliţiei din Dolj face acum o anchetă, iar poliţistul care a făcut acuzaţiile a depus o plângere şi la DNA.