Poliţist acuzat de agresiune. Un şofer susţine că a fost bătut pentru că a refuzat să se legitimeze VIDEO

Acuzaţii grave la adresa unui poliţist din Ialomiţa. Un şofer de microbuz susţine că a fost agresat de agentul de poliţie pentru că a refuzat să se legitimize. Bărbatul a fost luat cu ambulanţa chiar din maşina poliţiei, unde fusese băgat cu forţa. În urma altercaţiei, şoferul s-a ales cu ruptură de ligamente.

05 mart. 2016, 08:27
Poliţist acuzat de agresiune. Un şofer susţine că a fost bătut pentru că a refuzat să se legitimeze VIDEO

Bărbatul parcase microbuzul aproape de o intersecţie din staţiunea Amara. A mers să-şi cumpere câteva mere, iar când s-a întors, un poliţist i-a cerut actele. A refuzat să se legitimize, aşa că a fost încătuşat, potrivit România TV. Pentru că bărbatul se simţea tot mai rău, jandarmul care-l însoţea pe agent în patrulă a sunat la ambulanţă.

„M-au apucat de mana, m-am opus. M-au strans de nu mai puteam si au inceput sa ma impinga sa urc in masina, ca sa ma duca la post. Mi-a prins piciorul jos, spre pragul usii. Cand am pus piciorul in pamant am cazut jos”, a spus şoferul bătut.

Şoferul, care are nevoie acum de 15 zile de îngrijiri medicale pentru a se reface, a făcut plângere la poliţie. „A fost dispusa inceperea urmaririi penale in rem cu privire la savarsirea infractiunii de purtare abuziva„, a declarat un reprezentant al IPJ Ialomiţa.

Şoferul are 30 de ani de experienţă, dar în ultimele două luni susţine că a fost amendat de 3 ori de acelaşi poliţist.

CITEŞTE ŞI: Poliţist condamnat DEFINITIV la doi ani de închisoare cu suspendare, după ce a abuzat sexual un minor