Imagini şocante cu accidentul din Sibiu. BMW-ul se izbeşte violent de două autobuze VIDEO

Accidentul din Sibiu în care a murit o femeie a fost surprins de camerele video. Pe film, se vede cum BMW-ul se izbește violent de două autobuze oprite!

02 sept. 2023, 21:10
Imagini şocante cu accidentul din Sibiu. BMW-ul se izbeşte violent de două autobuze VIDEO
Imagini şocante cu accidentul din Sibiu. BMW-ul se izbeşte violent de două autobuze

Imagini şocante cu accidentul din Sibiu. Au apărut noi imagini cu accidentul produs în Sibiu, unde o femeie a murit, după ce mașina în care se afla s-a izbit de două autobuze parcate. Camerele de supraveghere montate pe unul dintre autobuze arată cum mașina gonește cu viteză într-un sens giratoriu și sare, pur și simplu, de pe șosea și se izbește puternic de autobuze. Șoferul și încă o tânără au fost duși de urgență la spital, dar pentru a doua pasageră medicii nu au mai putut face nimic.

Citeşte şi: Mesajul dureros transmis de Geanina chiar înainte de tragedie. La doar 30 de ani s-a stins într-un accident cumplit: „Doamne, fă-mă să înțeleg

Tragedia a avut loc noaptea trecută, după ce șoferul în vârstă de 23 de ani a pierdut controlul volanului, iar bolidul său a sărit peste un sens giratoriu și a intrat în două autobuze. Geanina a pierit joi seara într-un tragic accident petrecut pe Calea Dumbrăvii, în proximitatea Cimitirului Municipal din Sibiu. Femeia avea 30 de ani și se afla în spatele unui automobil BMW, condus de un tânăr de 23 de ani. Șoferul a intrat inițial în coliziune cu bordura din sensul giratoriu din fața cimitirului, apoi a lovit violent două autobuze staționate. Atât șoferul cât și o altă tânără de 25 de ani sunt în stare gravă și au fost transportați la spital. Din nefericire, eforturile medicilor de a salva viața Geaninei au fost zadarnice, aceasta trecând în neființă chiar la locul accidentului, în ciuda încercărilor de resuscitare.

Citeşte şi: Un cocalar cu BMW și-a ucis iubita, după ce a intrat cu toată viteza în două autobuze! Bolidul ”zeului șoselelor” s-a oprit chiar lângă cimitir

Cu puțin timp înainte să moară, Geanina a postat un mesaj tulburător: „Doamne, fă-mă să înțeleg că planurile tale sunt mai bune că ale mele”. Nimeni nu prevestea ce nenorocire avea să se întâmple 18 ore mai târziu.