Poliţişti ameninţaţi în secţie de un fost puşcăriaş

Abia ieșit din puşcărie, un bărbat condamnat pentru ultraj a mers la sediul poliţiei din Bălceşti, judeţul Vâlcea, şi i-a ameninţat cu bătaia pe oamenii legii. Asta pentru că nu-i suportă pe poliţişti şi este mereu în conflict cu ei. Procurorii îl cercetează acum pentru ultraj şi dacă va fi găsit vinovat riscă din nou închisoarea.

30 sept. 2017, 07:39
Poliţişti ameninţaţi în secţie de un fost puşcăriaş

Doi poliţişti au primit ameninţări cu bătaia de la un individ recidivist, ce abia ieşise din închisoare, acolo unde executase o pedeapsă pentru ultraj.

Joi, 28 septembrie 2017, bărbatul de 40 de ani, din oraşul Bălceşti, nu s-a putut abţine să nu-şi arate ura faţă de oamenii legii şi imediat cum a scăpat din spatele gratiilor a mers la Secţia de Poliţie din Bălceşti şi a început să ameninţe cu acte de violenţă, el referindu-se în special la doi poliţişti, cu care, probabil, a mai avut conflicte în trecut.

Potrivit gazetavalceana.ro, cei doi agenţi de poliţie nu se aflau în acel moment în secţie, însă agresorul a fost din nou reţinut, el fiind propus pentru mandat de arestare preventivă.

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălcești s-a înregistrat un dosar penal pentru amenințare, față de bărbatul în cauză fiind emis un mandat de aducere, pentru a fi audiat la sediul parchetului. În urma activităților desfășurate, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, bărbatul a fost depistat și condus la sediul parchetului pentru audieri. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, precizează Poliţia Vâlcea.

Vezi si: Scandal monstru, tineri încătuşaţi în plină stradă