Poliţistul tăiat cu sabia de interlopi în timpul unor percheziţii, transferat la Spitalul Militar din Capitală

Poliţistul Ciprian Sfichi a fost transferat cu o ambulanţă MAI de la Iaşi la Clinica de recuperare a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Carol Davila".

20 feb. 2018, 15:54
Poliţistul tăiat cu sabia de interlopi în timpul unor percheziţii, transferat la Spitalul Militar din Capitală

Poliţistul Dan Ciprian Sfichi de la Serviciul de Acţiuni Speciale Suceava a fost grav rănit în dimineaţa zilei de 5 decembrie, după ce a fost atacat cu o sabie în timpul unei percheziţii ce se desfăşura la Rădăuţi, potrivit IGPR.

A ajuns în stare gravă la spital, iar medicii i-au dat şanse minime de supravieşuire. Acum, tânărul de 35 de ani este într-o stare bună de sănătate, chiar dacă momentan nu își poate mișca mână și piciorul stâng.

Specialiștii sunt de părere că exercițiile de kinetoterapie îl vor ajută pe acesta să depășească problemele, dar veștile sunt îmbucurătoare avânt în vedere că în data de 5 decembrie, atunci când Ciprian a ajuns în spital, șansele lui de supraviețuire erau minime.

Poliţistul Ciprian Sfichi a fost transferat cu o ambulanţă MAI de la Iaşi la Clinica de recuperare a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Carol Davila”. Conform protocolului medical, acesta va fi reevaluat.