Postările SRI şi ale Poliţiei Române au devenit virale. Vezi cum au reuşit să atragă internauţii

Sărbătoarea de Dragobete a băgat în şedinţă departamentele de comunicare ale instituţiilor de siguranţă ale ţării, care s-au întrecut în a posta cele mai haioase şi sugestive articole despre ziua îndrăgostiţilor autohtonă.

24 feb. 2016, 10:27

Serviciul Român de Informaţii (SRI) oferă o sugestie amuzantă pentru aflarea „ursitului” iar reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale (MApN) postează un citat despre iubire din Anatole France, pe Facebook, pentru a marca, miercuri, sărbătoarea de Dragobete.

Ministerul Afacerilor Interne, cunoscut deja printre internauţi pentru postările de pe Facebook, a publicat un mesaj de Dragobete din Nichita Stănescu.

Şi reprezentanţii Poliţiei Române au postat o fotografie, pentru a marca sărbătoarea românească a dragostei: un bărbat care îşi aşteaptă cu flori iubita. „Să îţi surprinzi persoana iubită este una dintre cele mai frumoase bucurii ale vieţii!”, se arată în mesajul ce însoţeşte fotografia, pe Facebook.

Tot cu ocazia sărbătorii de Dragobete, pe pagina Ministerului Apărării Naţionale a fost publicat, miercuri, un citat din Anatole France: „Totul e mai frumos când iubeşti şi eşti iubit/La fel cum o floare nu poate înflori fără soare, la fel şi un om nu poate trăi fără iubire”.

Reprezentanţii SRI au postat pe Facebook un mesaj care, în două ore de la publicare, a strâns aproximativ 2.600 de aprecieri şi peste 1.500 de distribuiri: „De Dragobete, fetele îşi puneau busuioc sub pernă ca să îşi afle ursitul. Astăzi investigăm mai diversificat”.