POVESTE ADEVĂRATĂ. „De fiecare dată când mă înşela, îl iertam. Într-o zi l-am înşelat şi eu”. Ce a urmat

Incredibil: cum de s-a întâmplat totul anume astfel? I-am răbdat amantele timp de 7 ani. Mereu ştiam când era cu o altă femeie. Se întorcea acasă cu flori și cu miros de parfum străin pe hainele lui.

03 aug. 2018, 10:58
POVESTE ADEVĂRATĂ. „De fiecare dată când mă înşela, îl iertam. Într-o zi l-am înşelat şi eu”. Ce a urmat

Banal, el doar îşi cumpăra iertarea cu un buchet de romaniţe, scrie devorbacutine.eu. Simple romaniţe – un preţ exagerat de mic.

Trădarea a devenit o obişnuinţă în scurt timp.

Într-o bună zi auzisem o frază, cică: „moneda pe monedă bate – te-a înşelat el, înşeală-l şi tu”.

Citeşte şi Ce trebuie să ştii atunci când sexul este în cădere liberă în relaţia ta

Nu înţelegeam cum ASTA poate salva situaţia, însă m-am hotărât. Simțeam că mă sufoc, că trebuie să mă răzbun, că vreau să-l fac să fie gelos, să simtă ceva.

Am petrecut o noapte cu un alt bărbat. Sigur, după asta am regretat gestul din tot sufletul: nu eram genul de femeie care să se răzbune așa și nu cred că voi fi vreodată. Dar această incredibilă manieră a lui de a mă ignora, de a mă înșela mereu, de a nu fi devotat relației noastre mă orbise pentru scurt timp.

Deja de 3 ani sunt singură. Nu regret asta. Atunci a aflat că l-am înșelat, spunându-mi cu un aer superior că nu-mi va ierta asta niciodată, că nu suportă un asemenea comportament din partea mea, că am distrus dragostea. În loc să plâng în hohote, am început să râd atât de tare. Ce nemernic. I-am demonstrat în câteva clipe cum mă înșela de fiecare dată și a rămas trăsnit. I-am întors spatele și nu am mai auzit de el.

De fiecare dată când mă înșela, îl iertam. Într-o zi l-am înșelat eu și nu m-a iertat. Poate că asta a fost salvarea mea. Totuși, e greșit să înșeli ca răspuns la înșelarea omului de lângă tine. Pur și simplu, dacă se întâmplă și-ți dai seama din prima, nu aștepta să continue drama la nesfârșit. Înțelegi de ce, comunici, vezi dacă e dispus să se schimbe, vezi cât de puternică e relația și dragostea voastră și ce a mai rămas din ea.

Vezi dacă se mai poate repara ceva. Vezi dacă cel de lângă tine își acceptă greșeala și tu îi accepți iertarea. Vezi dacă recunoaște, dacă mai are rost. Deși, uneori cel mai potrivit gest este să te întorci și să pleci.