POVESTE ADEVĂRATĂ. S-au căsatorit după ce bărbatul a dat un SMS la un număr găsit într-o toaletă publică FOTO

Un camionagiu si-a gasit dragostea dupa ce a dat un SMS la un numar de telefon pe care l-a gasit scris pe peretele unei toalete.

16 aug. 2016, 08:07
POVESTE ADEVĂRATĂ. S-au căsatorit după ce bărbatul a dat un SMS la un număr găsit într-o toaletă publică FOTO

Mark Ellis, in varsta de 51 de ani, i-a trimis lui Donna Roberts urmatorul mesaj, sub forma de gluma: „Salut. Ce mai faci?”, scrie stirileprotv.ro.

De fapt, Mark vazuse un mesaj scris de fostul sot al Donnei, care voia sa se razbune: „Daca vrei sa te arzi bine, suna la numarul … „

Citeşte şi Adrian Mutu, mesaj EMOŢIONANT pentru Sandra Bachici

Bineinteles, femeia a replicat: „Cine esti?”

Apoi, cei doi au legat o conversatie, s-au intalnit cateva zile mai tarziu si, intr-un final, s-au indragostit unul de celalalt.

„Ar trebui sa-i multumesc fostului meu sot. Mi-a facut o favoare”, spune Donna.

„Am fost curios sa aflu despre acel numar daca apartine unei fiinte umane. Inca radem cand ne aducem aminte de asta” – spune si Mark.

Citeşte şi INCEST. Mama şi fiul, îndrăgostiţi după ce s-au cunoscut pentru prima oară. „Este dragostea vieţii mele şi nu vreau să…”

„Au trecut mai multe zile pana cand Mark mi-a spus de unde avea numarul meu de telefon. Am intepenit de uimire. A trebuit sa-mi schimb numarul, ca sa nu mai sune si altcineva.”, a mai povestit si Donna.

Acum, cei doi au impreuna doi copii, de 8 si 9 ani, care nu stiu cum s-au cunoscut mama si tata.

„De obicei le spun ca mi-a dat un mesaj din greseala”, mai zice Donna.