Poveste adevărată: „Am făcut sex cu sora mea şi acum avem o relaţie”

Povestea a doi fraţi a devenit celebră după dezvăluirile unui psiholog

RomaniaTV.net
07 nov. 2017, 10:25
Poveste adevărată: „Am făcut sex cu sora mea şi acum avem o relaţie”

„Am facut sex cu sora mea si acum avem o relatie” – Asa isi incepe un tanar scrisoarea catre Deidre, sexperta thesun.co.uk. Acesta sustine ca a facut sex cu sora lui si, ambii s-au simtit atat de bine, incat au decis sa aiba o relatie.
Cu toate ca stiu ca este gresit ce fac, tinerii continua sa isi vada de relatia lor. Acestia nu se abtin nici de la sex, un act interzis si neortodox intre frate si sora.

„Draga Deidre, am facut sex cu sora mea. Stiam ca este gresit, dar ne-am simtit atat de bine impreuna. Acum avem o relatie normala, ca orice iubiti. Eu am 20 de ani si ea are aproape 18 ani. Tata a parasit-o pe mama cand eu aveam un an si nu am mai auzit nimic de el de atunci.

Apoi mama si-a facut un iubit nou care s-a mutat cu noi. La scurt timp a venit pe lume sora mea. Noi doi nu avem acelasi tata. Mama mea se bucura de compania barbatilor si s-au perindat multi in casa noastra. Unii dintre ei sunt ok, dar multi au fost dubios. Nici macar nu voiam sa ma apropii de ei. La fel simtea si sora mea.

POVESTE ADEVĂRATĂ. A dus o tânără acasă şi a îmbătat-o până nu a mai ştiut de ea. Ce a urmat a fost filmat VIDEO