POVESTE ADEVĂRATĂ. „Am fost violată şi am rămas însărcinată……”

Un nou caz cutremurator a fost descoperit la doar cativa kilometri de centrul orasului Iaşi. O familie intreaga duce in fiecare zi o lupta pentru supravietuire, iar in fiecare moment scancetul unuia dintre prunci adanceste durerea sufleteasca a parintilor. Acesta a fost născut în urma unui viol. 

30 mart. 2015, 09:27
POVESTE ADEVĂRATĂ. „Am fost violată şi am rămas însărcinată……”

Este o famile mare, frumoasa, insa soarta i-a adus in pragul disperarii, scrie bzi.ro. Nu poti niciun moment judeca pe niciunul dintre membri. Nu ei sunt de vina pentru soarta pe care o au, pur si simplu viata a ales pentru ei un drum diferit. Neajunsurile se accentueaza pe zi ce trece, dar speranta unui viitor mai bun se contureaza in ochii micutilor. Multe intrebari puse de copii parintilor nu au gasit niciodata un raspuns. E greu sa le explici unor suflete de ce trebuie sa poarte haine rupte, de ce nu merg la scoala sau de ce pentru a nu stiu cata zi la rand mananca mamaliga.

Citeşte şi POVESTE ADEVĂRATĂ. „Eram obligată SĂ FAC SEX până la epuizare….”

Familia Vieru locuieste intr-o parte a unei vechi case batranesti pe care o impart cu bunica copiilor. Familia este compusa din ambii parinti, sase copii ai lor si patru nepoti. Douasprezece suflete impart o camera de cativa metri patrati, de aceea niciodata nu au avut suficient loc de joaca sau lucrurile aranjate cu grija. Geamurile vechi si crapate au ramas martorii frigului pe care l-au suportat in iarna care tocmai a trecut. Cel mai important, dupa cum spun sotii Vieru, este ca sunt uniti, mananca toti odata la masa, chiar daca asta inseamna ca in fiecare zi sa cumpere cate 20 de paini.

„M-a lasat cu patru copii si a plecat”

Familia s-a descurcat greu mereu, insa in urma cu sase ani un necaz s-a abatut pe capul lor. Vasilica, una dintre fetele din familie, pe cand avea 15 ani, spune ca a fost violata, iar in urma violului a ramas insarcinata. S-a inteles cu barbatul care o batjocorise si nu a facut plangere l-a politie pentru ca acesta i-ar fi spus ca o va lua de sotie. Vasilica a continuat relatia cu el pentru ca se intelegeau relativ bine. La scurt timp a mai dat nastere unui copil, apoi la altul, pana a ajuns mama a patru copii. Cand credea ca totul merge bine, tatal copiilor a parasit-o si a plecat la sute de kilometri de tara. Acum, cel mai mic copil al Vasilicai are un an si o luna si nu intelege mai nimic din traumele pe care le traieste mama lui.

Citeşte şi POVESTE ADEVĂRATĂ. „Fac sex cu soţul amantei bărbatului meu”

„Am fost violata si am ramas insarcinata. Mi-a spus ca o sa fim o familie, dar a plecat si m-a lasat cu patru copii. Stau cu parintii si cu fratii mei, dar ma descurc foarte greu. Am fost o copila si nu am avut minte”, spune Vasilica. Ramasa cu patru suflete, a fost nevoita sa vina in casa parinteasca alaturi de parintii si cei cinci frati ai sai. De muncit nu a muncit niciodata pentru ca nu a avut timp. Pe rand a avut grija de toti copiii din familie, iar singurele treburi pe care le face sunt cele gospodaresti. Familia Vieru se descurca greu cu banii pentru ca tatal celor sase frati are probleme grave cu vederea, iar toata iarna a muncit pentru a primi lemne. Doar unul dintre copii lucreaza pentru ca are varsta majoratului si toti banii pe care ii castiga sunt adusi in casa, pentru toti membrii. Necazurile nu se opresc aici, cel mai mare dintre copiii sotilor Vieru are probleme mintale si este orb, iar alt copil are un comportament mai diferit de aceea are nevoie de terapie psihologica. In afara de banii pe care ii castiga unul dintre copii, veniturile familiei sunt alcatuite din toate alocatiile minorilor, insa nu sunt niciodata suficiente. Singura lor avere este speranta ca maine va fi mai bine.