POVESTE DE VIAŢĂ. Au vrut să divorţeze după 40 de ani de căsnicie. Incredibil ce s-a întâmplat înainte de a deveni oameni liberi

Într-o zi frumoasă, un cuplu în vârstă de 70 de ani au intrat în biroul unui avocat. Se pare că erau acolo pentru a divorța.

29 sept. 2017, 12:03
POVESTE DE VIAŢĂ. Au vrut să divorţeze după 40 de ani de căsnicie. Incredibil ce s-a întâmplat înainte de a deveni oameni liberi

Avocatul a fost foarte nedumerit după ce a vorbit cu ei și le-a aflat povestea, scrie tasta.ro. Acest cuplu s-a certat de-a lungul celor 40 de ani de căsnicie. Nici unul nu părea să aibă dreptate, în opinia celuilalt.

Ei au rămas agățați unul de celălalt din cauza copiilor, temându-se că despărțirea lor ar avea un impact negativ asupra creșterii acestora.

Citeşte şi Secrete pentru un mariaj de lungă durată

Dar acum, toți copiii lor erau mari, aveau propriile lor familii, și nu mai trebuiau să-și facă griji pentru bătrânul cuplu.

Tot ce mai puteau face era să se elibereze unul de celălalt, de toată acea nefericire acumulată în cei 40 de ani de căsnicie, așadar, fiecare a convenit asupra unui divorț…

Avocatul a încercat din greu să repare lucrurile dintre ei, pentru că simțea că după 40 de ani de căsnicie, la vârsta de 70 de ani, bătrânul cuplu nu ar fi avut nici un motiv plauzibil ca să divorțeze. Chiar nu putea înțelege de ce ei doi își doreau să se despartă.

În timp ce semnau actele, soția îi spunea soțului: „Chiar te iubesc, dar nu mai pot continua așa, îmi pare rău…”. Soțul i-a răspuns calm: „E în regulă, înțeleg”.

Văzând această scenă, avocatul le-a sugerat celor doi o cină împreună, doar ei trei. Soția s-a gândit: „De ce nu? Din moment ce vom rămâne încă prieteni”.

La masă, predomina o tăcere stânjenitoare. Primul fel de mâncare era carnea de pui prăjită. Bătrânul a luat imediat farfuria și i-a oferit-o bătrânei: „Ia asta, i-a spus el, este preferatul tău…”

Văzând gestul lui, avocatul a crezut că ar mai putea exista o șansă de împăcare pentru cei doi, dar soția s-a încruntat pe loc și i-a răspuns: „Asta a fost mereu problema. Întotdeauna te gândești numai la tine și niciodată la modul în care eu mă simt. Nu știi că urăsc carnea de pui?”

Prea puțin știa ea că, de-a lungul anilor, soțul a încercat prin toate căile să-i facă pe plac. Prea puțin știa că puiul era mâncarea preferată a soțului. Prea puțin știa ea că acesta nu o înțelegea deloc. Prea puțin știa ea că el știa că ea urăște puiul, chiar dacă tot ceea ce voia el era ce-i mai bun pentru ea.

În noaptea aceea, ambii bătrâni nu puteau să doarmă. În timpul nopții, se întorceau de pe o parte pe alta, în repetate rânduri… După câteva ore, bătrânul nu a mai putut să rabde, voia să-i spună că încă o iubește și că nu-și poate continua viața fără ea.

Voia ca ea să știe asta. Și-o dorea înapoi, voia să-i spună cât de rău îi pare. Voia să-i spună „Te iubesc”…

Așa că a ridicat telefonul, și a început să formeze numarul… A inceput să sune dar sunetul nu s-a mai oprit niciodată… Apelul lui nu s-a oprit din sunat…

Citeşte şi Poveste adevărată. A făcut sex cu ginerele său de nenumărate ori. Incredibil ce a făcut femeia când fiica ei a aflat de relaţie FOTO

Pe de altă parte, ea era tristă. Nu putea să înțeleagă cum de după toți acești ani, el încă nu o înțelegea deloc. Îl iubea foarte mult, dar nu mai putea suporta.

Telefonul suna, dar a refuzat să răspundă, știind că era el… „Care e rostul, se gândea ea, s-a terminat acum. Am cerut acest lucru și vreau să-l păstrez așa. Dacă nu, voi pierde în fața lui”.

Telefonul încă suna, așa că ea a decis să scoată cablul din el. Prea puțin și-a adus aminte că el avea probleme cu inima…

A doua zi, a primit vestea că el a murit… S-a repezit spre apartamentul lui și i-a găsit cadavrul așezat pe canapea, încă ținând telefonul în mână. A suferit un atac de cord, în timp ce încerca să o prindă la telefon…