POVESTE IMPRESIONANTĂ. Un român a fost împuşcat în Italia şi abandonat în faţa unui spital

O imagine emoţionantă a fost distribuită de mii de ori de către internauţi, pe reţelele sociale, iar povestea unui român a reuşit să impresioneze pe toată lumea.

30 dec. 2016, 14:29

O româncă a împărtăşit tuturor povestea unui bărbat plecat la muncă în străinătate. Mai exact, în Italia, acolo unde aproape că şi-a găsit sfârşitul, pentru că a fost împuşcat de către angajatorul său. Imediat după ce anunţul disperat a fost publicat pe Facebook, dar şi o poză cu respectivul bărbat, acesta devenit aproape instant viral, fiind distribuit de nu mai puţin de două mii de ori de către internauţi, scrie cancan.ro.

Se numeşte Radu Carasel, născut în 25-04-68. A fost împuşcat şi abandonat în faţa spitalului San Giovanni Rotondo Italia, acum 8 luni, de patronul la care lucra, nu poate vorbi are tub în gat, vă rog distribuiţi poate îi găsim familia„, a fost mesajul care a însoţit fotografia.

În plus, povestea e cu atât mai impresionantă cu cât Radu Carasel a putut să îşi scrie doar numele şi data naşterii, atunci când a fost găsit de către medici. „Atât a reuşit să scrie. L-a gasit întâmplător o româncă, nici doctorii nu au informaţii despre el„, a mai scris femeia care a făcut cazul public.

Citeşte şi A mers 1.000 km, împuşcat în cap. Un român a venit din Italia cu un glonţ în mandibulă şi unul în picior