Poveste tristă de viaţă. A născut 8 copii şi a rămas văduvă la scurt timp după ce l-a adus pe lume pe ultimul

Cloe este mama a opt copii la doar 27 de ani. Trist este ca trebuie sa ii creasca singura pentru ca sotul ei a murit in urma cu putin timp din cauza unor probleme cardiace.

17 nov. 2016, 10:12

Cloe Green a ramas vaduva la scurt timp dupa ce a devenit mama pentru a opta oara, scrie supertari.ro. Britanica este nevoita sa isi creasca singura copilasii dupa ce sotul ei a murit in somn. Inima i-a cedat lui James la varsta de 31 de ani, lasand in urma noua suflete indurerate. Degeaba a incercat sotia sa il resusciteze inainte ca paramedicii sa ajunga la ei acasa, totul a fost in zadar, iar James Green a fost declarat mort.

Citeşte şi Are 73 de ani, dar arată ca o bombă sexy. A cheltuit 13 milioane de dolari pentru asta GALERIE FOTO

Cloe a ramas insarcinata la varsta de 17 ani si in 10 ani a facut opt copii. „Dintotdeauna ne-am dorit o familie numeroasa. De fiecare data cand afla ca sunt iar insarcinata, James imi zambea, imi facea cu ochiul si-mi spunea: ‘Inca unul si gata!'”, povesteste vaduva. Femeia era casnica, doar sotul ei muncea pentru a intretine familia!

Dupa al cincilea copil, venit pe lume cu probleme de sanatate grave, cei doi soti au convenit sa se opreasca. Cloe a apelat la metode contraceptive, dar tot a ramas insarcinata. „Sotul meu mi-a spus ca este un semn de la Dumnezeu, ca nu avem de ce sa nu mai facem copii, daca El asta isi doreste de la noi”, a mai spus femeia.

Citeşte şi Văduva lui Marin Moraru, mărturisiri cutremurătoare, după moartea maestrului. „Îmi este foarte greu…”

Leo are noua ani, Levi, sase, Oliver, cinci, Megan, patru, Miley, trei, Lacey, doi ani, Lexi, un an si opt luni, iar Eli tocmai a implinit 11 luni. „Le-am spus copiilor ca tati s-a dus in Rai”, a mai declarat Cloe Green.