Povestea BIZARĂ a unui PAPAGAL DISPĂRUT de ani de zile. Ce s-a întâmplat când a fost înapoiat stăpânului

Un britanic care locuieşte în America a fost şocat în momentul în care o persoană i-a înapoiat papagalul pe care îl pierduse cu patru ani în urmă. Cu toate acestea, pasărea a reuşit să îşi surprindă stăpânul imediat ce a deschis ciocul.

14 oct. 2014, 12:11
Povestea BIZARĂ a unui PAPAGAL DISPĂRUT de ani de zile. Ce s-a întâmplat când a fost înapoiat stăpânului

Nigel, papagalul buclucaş, a dispărut din casa lui Darren Chick, un britanic care trăieşte în America, în urmă cu patru ani. Cu toate acestea, un medic veterniar, care a confundat pasărea cu propriul său papagal dispărut, a citit cipul implantat în animal, reuşind să dea de urma posesorului, potrivit Telegraph.

Citeşte şi Cel mai DEŞTEPT PAPAGAL. Îşi face singur o COADĂ din HÂRTIE VIDEO

M-am prezentat şi l-am întrebat dacă şi-a pierdut papagalul. Iniţial a zis nu, dar se gândea că vorbesc de o perioadă recentă. După ce i-am spus că e papagalul lui, s-a uitat la mine ca un nebun. Mi-a spus că pasărea dispăruse de patru ani de zile„, a declarat Teresa Micco, veterinarul care a găsit pasărea fugită.

Citeşte şi Suporterul din colivie. Falcao are un PAPAGAL care îi scandează numele la fiecare gol VIDEO

Chiar dacă nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu Nigel în ultimii ani, inedit este faptul că acum pasărea vorbeşte doar în spaniolă şi şi-a pierdut accentul britanic pe care îl avea datorită stăpânului. 

Este perfect sănătos şi se simte bine cu mine. Totul este foarte ciudat, dar mi-am dat seama că este el de când l-am văzut„, a declarat Chick.