Povestea impresionantă a unei tinere bolnave de cancer. Bebeluşul pentru care a renunţat la chimioterapie a murit

Nenorocirile se ţin lanţ pentru familia unei tinere care a murit de cancer, la doar o zi după ce a născut. Copilul pentru care aceasta a renunţat la viaţă s-a stins după doar 14 zile. Anunţul trist a fost făcut chiar de soţul tinerei. 

22 sept. 2017, 16:34
Povestea impresionantă a unei tinere bolnave de cancer. Bebeluşul pentru care a renunţat la chimioterapie a murit

Carrie DeKlein, este tânăra în vârstă de 37 de ani care a impresionat o lume întreagă. A fost diagnosticată cu o boală cumplită, iar medicii i-au spus că mai are de trăit maxim cinci ani. Cu toate acestea, a decis să lupte pentru viaţa sa. A fost operată de urgenţă în aprilie, iar la scurt timp a aflat că e însărcinată.

A fost pusă în faţa unei decizii cumplite: să urmeze tratamentul pentru a lupta în continuare pentru viaţa sa, sau să aducă pe lume un bebeluş. Carrie a ales a doua variantă şi a renunţat la chimioterapie. 

A născut la şase luni o fetiţă care cântărea doar 566 de grame, iar Carrie a murit a doua zi. 

Din păcate, bebeluşul s-a stins la doar 14 zile de la naştere. Acum, micuţa se află în ceruri alături de cea care a renunţat la viaţa ei pentru a-i da naştere. 

„Cu mare tristeţe şi cu inima frântă vă anunţ că bebeluşul Life Lynn a murit noaptea trecută. Carrie e acum cu fetiţa ei. Nu am o explicaţie pentru ce s-a întâmplat, dar Dumnezeu ne iubeşte într-un fel. Vă rog să vă rugaţi pentru familia mea.”, a fost mesajul sfâşietor postat de soţul femeii.

Citeşte şi Teste medicale, recomandate femeilor, care depistează cancerul înainte de apariţia simptomelor