Povestea uimitoare a unui tânăr din Bihor. Ziua e poliţist, seara face show pe scenă VIDEO

Un tânăr de 30 de ani din Bihor este agent al Inspectoratului Judeţean însă în timpul liber întreţine atmosfera la nunţi, botezuri şi participă chiar la festivaluri de muzică uşoară.

17 nov. 2015, 08:31
Povestea uimitoare a unui tânăr din Bihor. Ziua e poliţist, seara face show pe scenă VIDEO

Pasiunea pentru viaţa pe scenă nu e nouă pentru agentul Răzvan Chelebeu. În anii ’90, când era o adevărată modă a trupelor, adolescentul de atunci a făcut şi el parte dintr-o formaţie invitată pe atunci la emisiuni şi spectacole.

După ce trupa s-a destrămat, Răzvan s-a angajat la Poliţia de frontieră iar apoi a fost transferat la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bihor. N-a renunţat însă la muzică, a continuat să cânte la petreceri private şi aşa a cucerit-o şi pe fata care i-a devenit apoi soţie.

Răzvan studiază acum canto la o şcoală de arte şi a obţinut chiar şi mai multe premii la concursuri de profil. Cele două meserii pe care le face seamană, crede Răzvan. „Şi din postura de poliţist, şi din cea de cântăreţ ajuţi oamenii, ba protejându-i, ba făcându-i să se simtă bine şi să uite de griji”, a spus tânărul.

El nu este singurul om al legii cu talente vocale. Un jandarm din Vrancea a făcut furori pe internet şi a devenit o adevărată vedetă după lumea i-a auzit vocea.