Povestea unei prostituate ajunse la Roma. "Mi-a dat câteva prezervative şi un pachet de şerveţele umede"

Publicat: Vineri, 17 August 2018 10:10 // Actualizat: Vineri, 17 August 2018 11:42 // Sursa: romaniatv.net

Judecătorii ieşeni au rămas şocaţi de dezvăluirile unui grup de prostituate din Iaşi, coordonat de la aşa-numitul "cartier general" din Păcureţi. Unele dintre acestea au povestit cum erau racolate prin metoda "loverboy" pentru ca, mai apoi, să afle că erau doar pioni într-un imperiu transfrontalier de trafic de carne vie care producea bani cu lopata, şi în care drum de întoacere nu mai exista. Pedepsele date capilor reţelei, bărbaţi şi femei, sunt pe măsură: până la 14 ani de închisoare.

Foto: ziarulnational.ro

Mai multe tinere care s-au prostituat în Roma au fost audiate la Tribunalul Iaşi într-un dosar în care au fost cercetaţi traficanţi de persoane din Iaşi, scrie zdi.ro. Fetele au povestit cum au ajuns să facă parte dintr-o reţea internaţională de trafic de carne vie coordonată din Păcureţi. Zeci de mii de euro dovediţi au câştigat unele din activitatea de prostituţie, banii ajungând aproape în totalitate la traficanţi.

Citeşte şi POVESTE ADEVĂRATĂ. Româncă răpită din Londra, obligată să facă amor cu mii de bărbaţi. Cum a scăpat tânăra din "iad"

D.I.G, de pildă, o fată din Iaşi, a descris cum funcţionează "metoda loverboy", adesea folosită de proxeneţi pentru a-şi racola victimele.

„Din primul moment în care m-a văzut, mi-a spus că mă iubeşte, că doreşte să se căsătorească cu mine. I-am spus acestuia că e prea devreme pentru aceste lucruri. Am rămas cu el peste noapte, iar începând cu a doua zi mi-a spus că sunt femeia lui, că vom face copii şi ne vom construi o casă împreună, însă pentru aceasta va trebui să merg la muncă în Italia, la fratele lui, Raj, unde va trebui să practic prostituţia la stradă pentru a câştiga bani", a dezvăluit fata.

O alta a declarat că unul dintre proxeneţi i-a spus că trebuie să meargă să se prostitueze pentru ca el să nu mai fie nevoit să fure.

Raj Costache, capul reţelei

Despre viaţa de stradă din Roma a povestit în faţa judecătorilor şi prostituata F.N. Aceasta a spus că a ajuns la Roma după o călătorie de două zile în care nu a dormit. Acolo a făcut cunoştinţă cu Raj Costache, capul reţelei de prostituţie, arestat în prezent în Italia. A întâlnit şi mai multe fete, cu care a făcut cunoştinţă şi cu care ar fi trebuit să meargă la un club de noapte. Cu un taxi, prostituata a ajuns pe Via Prenestino.

"Le-am întrebat pe fete unde este clubul de noapte. Acestea mi-au spus că nu vom lucra în club de noapte, ci vom lucra la stradă, respectiv ne vom aşeza lângă staţia peco, unde vor veni clienţi, cu care vom întreţine raporturi sexuale contra cost. Una dintre ele mi-a spus că voi lucra lângă ea, dându-mi câteva prezervative şi un pachet de şerveţele umede, spunându-mi că va vorbi ea cu clienţii în primele zile, până voi învăţa să mă descurc singură. Mi-a spus că trebuie să cer pentru un raport sexual normal 30 euro, pentru un raport sexual oral şi normal 50 euro, iar numai raport sexual oral 20 euro. Aceasta mi-a spus că e bine să mă apuc de treabă, să nu cumva să încerc să fug, deoarece suntem în permanenţă supravegheate de băieţi, care vor fi într-un autoturism şi se vor plimba în apropierea noastră", a povestit prostituata.

Alături de ea, alte câteva zeci de tinere din Iaşi au ajuns la Roma pentru a se prostitua. Sute de mii de euro au fost câştigate în total, astfel, de proxeneţii din Iaşi, care au fost deja condamnaţi de prima instanţă, recent, pentru fapte de proxenetism. Magistraţii de la Tribunal au decis ca cea mai dură pedeapsă să o primească Robert Neagu, care a primit 14 ani de închisoare. Ana Neagu a primit şi ea o pedeapsă de 12 ani şi 4 luni de închisoare, în timp ce Andrei Costache Roman şi Nixen Neagu au primit câte 11 ani de închisoare. O pedeapsă mai mică a primit-o Valeriu Nastasia, care va trebui să stea în spatele gratiilor pentru şase ani. Procesul acestora se va relua la Curtea de Apel Iaşi.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 aug 13:11
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.6975
RON
20 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H