Poveşti adevărate despre PREMONIŢII, VISE şi CĂLĂTORII în LUMEA de APOI – GALERIE FOTO

Într-o uluitoare carte ce povesteşte despre experienţe paranormale, de la premoniţii până la incursiuni în "lumea de dincolo", o asistentă medicală din Marea Britanie dezvăluie multe secrete despre asemenea trăiri inexplicabile ale unor oameni pe care i-a cunoscut şi de care a avut grijă în cariera ei. Dezvăluirile sunt fascinante şi oferă o nouă viziune asupra aşa-zisului "întuneric", dându-ne speranţa că viaţa noastră nu se termină odată cu moartea fizică.
Sânziana Stancu
16 feb. 2014, 07:03
Poveşti adevărate despre PREMONIŢII, VISE şi CĂLĂTORII în LUMEA de APOI - GALERIE FOTO

Iată câteva dintre acestea pe care asistenta madicală britanică  Penny Sartori le-a prins în cartea sa intitulată „Experienţe la limita morţii„.

Tom Kennard a ajuns în camera roz

Seria de povestiri a asistentei Penny Sartori începe cu cazul sexagenarului Tom Kennard. Bărbatul făcuse o operaţie de cancer şi, după aceea, intrase în septicemie. După două săptămâni de terapie intensivă a reuşit să se ridice din pat şi să stea într-un scaun cu rotile. Dar, nu pentru mult timp, pentru că a ajuns din nou în stare de inconştienţă. Trupul i se răcise, tensiunea îi scăzuse mult şi aproape că nu mai respira. A rămas în această stare timp de trei ore, în care medicii au încercat să îl resusciteze.

Dar bărbatul, în tot acest timp, a făcut o călătorie în lumea de dincolo, de unde s-a întors şi şi-a povestit experienţa trăită. Prima lui senzaţie a fost că pluteşte deasupra camerei spitalului. „Mă uitam în jos, de-acolo, din tavan şi vedeam trupul întins în pat. Era frumos, atât de liniştit… Nicio durere…”, a povestit Tom.

Citeşte şi MĂRTURIA unui neurochirurg despre LUMEA DE DINCOLO: Acolo sunt fluturi, nori roz şi muzică angelică

Apoi a intrat într-o cameră roz, unde l-a văzut pe tatăl său alături de un bărbat brunet, cu părul răvăşit şi cu ochi frumoşi. Pentru câteva clipe, Tom a comunicat telepathic cu tatăl său. La un moment dat, Tom a simţit că îl atinge cineva pe braţ. Se „întorsese” în camera de spital şi plutea aproape de tavanul acesteia, uitându-se la propriul său trup aflat în pat, la medicii şi asistentele care încercau să îl resusciteze.

 

În tot acest timp, Tom a auzit vocea bărbatului brunet, cu părul răvăşit, pe care îl văzuse alături de tatăl său şi care spunea: „Trebuie să se întoarcă”, iar Tom ar fi vrut să mai rămână. Acela a fost momentul care „l-a trezit” din acea agonie şi l-a făcut să revină în propriul său trup, după cum i-a povestit ulterior asistentei.

El i-a mai spus că a simţit dureri sfâşietoare la reîntoarcerea în propriul său corp, dar, totodată, îşi reamintea cât de bine s-a simţit în camera roz. „Pen, dacă asta este moartea, atunci este ceva minunat”, i-a mărturisit Tom asistentei.

Şi încă o minune s-a întâmplat după „vizita” lui în „lumea de dincolo”: mâna lui dreaptă, care era înţepenită  în poziţia “gheară” a devenit o mână normală şi funcţională pentru prima dată în viaţa lui. Deşi acest lucru nu ar fi posibil din punct de vedere ştiinţific, deoarece boala respectivă menţine tendoanele contractate tot timpul, ştiinţa nu a dat până acum nicio explicaţie acestui fenomen care a fost înregistrat în fişa sa medicală, fiind menţionaţi şi martorii la „minune”, inclusiv sora lui, care şi-a pus semnătura în documentele medicale cu care a ieşit Tom din spital.
 
Fred Williams a fost vizitat de mama şi bunica lui moarte

Un alt caz de reîntoarcere din “Lumea de Apoi” este cel al lui Fred Williams, un septuagenar, care se afla în ultimul stadiu al unei boli cardiac grave. Într-o noapte, când se afla în spital, Fred şi-a pierdut cunoştinţa şi toţi credeau că o să moară.

Citeşte şi Vedete cu puteri paranormale. Cine a trecut prin experienţe inexplicabile

Dar cineva a ştiut să îl facă să trăiască. Au fost mama şi bunica lui, amândouă moarte, care l-au vizitat cât timp a fost în stare de inconştienţă, după cum le-a povestit el medicilor, asistentelor şi rudelor sale care îl vegheaseră.

Le-a văzut stând acolo, lângă el, la marginea patului şi spune că ele îi menţineau „starea de vigilenţă”, după cum a povestit bărbatul când şi-a revenit din starea de inconştienţă. „Dar nu am înţeles de ce era şi sora mea alături de ele”, a mai povestit el, neştiind că sora lui murise cu o săptămână înainte, când el se afla deja în spital, iar familia nu îi spusese nimic despre moartea ei.

Pam Williams s-a întors de la moarte când a auzit strigătul fiicei ei

O soţie de miner din Swansea, Pam Wiliams, a ajuns în stare de inconştienţă în urma unei hemoragii puternice survenită după o naştere. Cât timp s-a aflat în această stare, ea a văzut cum medicul încerca să o resusciteze: îi presa pieptul, i-a făcut respireţie artificală şi o injecţie în inimă.

“Cât timp s-au întâmplat toate acestea, m-am simţit foarte bine. Eram bucuroasă, fericită şi pluteam uşor către o lumină strălucitoare. Deodată, de la distanţă, am auzit vocea fiicei mea cea mare, care m-a strigat. Îmi amintesc că mi-am zis atunci: trebuie să mă întorc şi m-am întors dintr-o săritură.  Nu sunt o femeie religioasă, dar cred că există un loc bun, liniştit şi frumos după moarte”, a mărturisit femeia.

Citeşte şi Experienţe din preajma mortii. Dovezi stiintifice noi asupra realitatii lumii de dincolo

După această experienţă, femeia a simţit nevoia să îi ajute pe oamenii bolnavi şi a urmat cursuri de asistentă medicală, s-a specializat, iar după zece ani a devenit asistentă în cadrul secţiei de Cardiologie a unui spital din Sheffield.    

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!
Fanatik.ro
Top 5 zodii cu o vară de vis. Le așteaptă doar zile bune
Capital.ro
NOUL ORDIN de la Uniunea Europeană. Va fi OBLIGATORIU și în România
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră! Guvernul a stabilit noua formulă de calcul pentru salariul minim
Adevarul
Zelenski, între Churchill și Chaplin: „Cine sunt eu? Sunt președintele Ucrainei”
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Au așteptat degeaba! Românii care nu vor beneficia de mărirea pensiei
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Surpriza anului la Pro TV! S-au sărutat și s-au logodit la Survivor All Stars. Avem imaginile!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
ANUNȚ TRAGIC în această dimineață. Un celebru sportiv A MURIT la doar 48 de ani
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Nașterea în luna septembrie și conversațiile cu câinele tău pot indica un nivel mai ridicat de inteligență, sugerează un nou studiu american
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'