Prahova. Patru răniţi, după ce un autobuz a intrat în coliziune cu un autoturism şi alte două maşini s-au ciocnit

Trei persoane au fost rănite după ce un autobuz, în care nu erau pasageri, a intrat în coliziune cu un autoturism, miercuri dimineaţă, pe DJ 100E, pe raza localităţii prahovene Scorţeni, informează IPJ Prahova. O femeie a fost grav rănită într-un alt accident rutier produs, miercuri, în localitatea Drăgneşti din judeţul Prahova, pe un drum acoperit cu polei.

05 dec. 2018, 10:04
Prahova. Patru răniţi, după ce un autobuz a intrat în coliziune cu un autoturism şi alte două maşini s-au ciocnit

Accidente grave în Prahova, anunţă Infotrafic. ‘Au fost implicate un autoturism şi autobuz (fără pasageri, avea o convenţie cu o firmă din Parcul Industrial Ploieşti). Din primele verificări, autoturismul nu a reuşit să adapteze viteza pe o porţiune de drum în curbă la stânga, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune (lateral) cu autobuzul care venea din sens opus”, precizează IPJ Prahova, potrivit agerpres.ro.

Citeşte şi Accident cu 8 răniţi, după ce un autoturism de teren a intrat într-un microbuz FOTO

În accident au fost răniţi doi copii care se aflau în autoturism şi tatăl lor, şoferul maşinii. Toţi trei vor fi transportaţi la spital, din primele informaţii rezultând că nu sunt răniţi grav.

Accident rutier din cauza poleiului, în Prahova

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, o femeie a fost grav rănită într-un accident produs în satul Bărăitaru din comuna Drăgăneşti, unde două autovehicule sau ciocnit, scrie news.ro.

Femeia a fost scoasă inconştientă din autovehicul de către un echipaj de descarcerare.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Marian Popescu, a declarat că accidentul s-a produs, cel mai probabil, după ce unul dintre autovehiculele implicate a derapat din cauza poleiului. Acesta a precizat că s-a format polei pe majoritatea arterelor rutiere din judeţ, în urma ploii care a început să cadă miercuri dimineaţă.

Astfel, este polei pe majoritatea drumurilor judeţene, dar şi pe DN1B, zona Albeşti-Mizil.

„Recomandăm conducătorilor auto ca deplasările sa fie efectuate cu maximă prudenţă, să reducă viteza, mai ales în curbe, sa nu bruscheze comenzile autovehiculului şi să folosească frâna de motor”, a precizat reprezentantul IPJ Prahova.