PREMIERĂ în Dosarul Transferurilor. Un condamnat aşteaptă să fie ELIBERAT astăzi

Jean Padureanu‎ află astăzi dacă va fi eliberat din cauză că este foarte bolnav. Fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa a cerut întreruperea pedepsei la care a fost condamnat în Dosarul Transferurilor, dar de mai bine de o lună, judecatorii aşteapta rezultatul expertizei medico-legale, pentru a lua o decizie.

22 mai 2014, 07:17
PREMIERĂ în Dosarul Transferurilor. Un condamnat aşteaptă să fie ELIBERAT astăzi

Avocaţii lui Jean Pădureanu au constatat în urma unor verificări făcute în cursul zilei de miercuri că nu a sosit încă rezultatul expertizei medico-legale dispusă în cazul clientului lor, dar potrivit surselor România TV este posibil ca acest raport să ajungă până joi, când începe procesul lui Pădureanu.

Citeşte şi Dumitru Dragomir: Eu vorbeam de sănătate, Pădureanu vorbea de iarbă. Cred că nu ştie că e întemniţat

În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, avocaţii vor trebui să acorde un nou termen pentru proces, fapt care n-ar face decât să îi agraveze starea fostului preşedinte al Gloriei Bistriţa, care este foarte bolnav şi se află de când a fost încarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava.

Avocatul lui Jean Pădureanu doreşte întreruperea pedepsei de 3 ani şi 4 luni de închisoare, la care a fost condamnat clientul său.

Citeşte şi DEMENŢA îl face pe Jean Pădureanu să NU REALIZEZE că e în PUŞCĂRIE