Dumitru Dragomir: Eu vorbeam de sănătate, Pădureanu vorbea de iarbă. Cred că nu ştie că e întemniţat

Dumitru Dragomir a declarat la România TV că a încercat să discute cu Jean Pădureanu, însă nu a reuşit să se înţeleagă cu acesta. "Uită şi unde e WC-ul", a spus fostul preşedinte al LPF.

12 mart. 2014, 11:50
Dumitru Dragomir: Eu vorbeam de sănătate, Pădureanu vorbea de iarbă. Cred că nu ştie că e întemniţat

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost un apropiat al lui Jean pădureanu, condamnat în Dosarul Transferurilor, dar care din cauza stării de sănătate nu a putut suporta regimul de detenţie de la Rahova şi a fost transferat la spitatul penitenciar Jilava. Dragomir a vorbit la România TV despre cât de grav bolnav este Jean Pădureanu.

Citeşte şi Jean Pădureanu, la un pas de COMĂ în închisoare. Află ce şanse îi dau medicii

Pădureanu nu este bolnav doar cu inima, are şi Alzheimer. El de-aia nici nu a mai fost preşedinte la Gloria Bistriţa, altfel era până la moarte. Toata averea şi-a băgat-o în echipă. În cazul lui Pădureanu nu se pune problema ca la Becali, Jean e grav bolnav, poate să moară, îşi face insulină, uită unde e WC-ul, nu ştie ce vorbeşte. Am încercat să vorbesc cu el, nu ne-am înţeles. Eu vorbeam de sănătate, el vorbea de iarbă.

Jean e într-o perioadă foarte grea. După părerea mea nici nu ştie că e întemniţat. Ştiu că Jean lua 21 pastile dimineaţa, 21 la pranz şi vreo 30 seara„, a declarat Dumitru Dragomir, la România TV.

Citeşte şi Demersuri oficiale pentru eliberarea greilor din fotbal. Borcea, Meme şi Pădureanu cer ANULAREA pedepselor