PREMIERĂ în turismul românesc: Bilete de avion REDUSE CU 90% de Black Friday

Cu ocazia Black Friday 2016, Vola.ro - cea mai mare agenţie de turism online, pune la bătaie peste 600 de bilete de avion şi vacanţe în destinaţii europene, cu reduceri de până la 90%. Compania estimează că vânzările aferente zilei de Black Friday, adică 18 noiembrie, vor echivala vânzările pentru o lună întreagă.

15 nov. 2016, 15:38
PREMIERĂ în turismul românesc: Bilete de avion REDUSE CU 90% de Black Friday

Dacă în anii anteriori Black Friday-ul în turism echivala la nivel de oferte cu Early Booking, reducerile fiind de 30 – 40%, Vola.ro îşi propune ca anul acesta să organizeze un Black Friday în adevăratul sens al cuvântului şi pentru ofertele turistice. Astfel, cea mai mare agenţie de turism online din piaţă pune la vânzare peste 600 de bilete de avion şi vacanţe cu reduceri de până la 90%, scrie capital.ro. 

Ne-am obişnuit să fim pionieri în online-ul turistic, astfel că anul acesta ne propunem ca Black Friday-ul aferent vacanţelor să concureze serios ofertele la electronice şi electrocasnice. Avem bilete de avion spre cele mai importante destinaţii europene reduse cu până la 90% dar şi vacanţe şi sejururi la preţuri speciale.” a declarat Daniel Truică, Managing Partner Vola.ro. 

Cele mai mari reduceri vor fi la biletele de avion spre mai multe destinaţii europene, care vor fi comunicate în ziua reducerilor.   

Am selectat câteva din cele mai cerute destinaţii europene şi pe acestea la vom oferi la un preţ simbolic, cu până la 90% mai mic decât preţul normal” a completat Daniel Truică, Managing Partner Vola.ro.

Pentru ziua de 18 Noiembrie, Vola.ro îşi propune să atingă vânzări similare cu cele înregistrate pe parcursul unei luni întregi, luna Noiembrie transformându-se astfel în vârful de vânzări pentru agenţia online.