Premierul Dacian Cioloş NU vrea să candideze la alegerile din 2016

Premierul Dacian Cioloş a declarat la o emisiune de televiziune, întrebat dacă el este viitorul preşedinte al PNL, că nu intenţionează să se înscrie în niciun partid politic şi că nici nu vrea să candideze la alegerile din 2016.

23 dec. 2015, 20:52
Premierul Dacian Cioloş NU vrea să candideze la alegerile din 2016

Am spus că nu am intenţia să mă înscriu într-un partid politic şi nu am intenţia să candidez. Nu mă gândesc, eu am mai spus că nu am intenţia să fac o politică de partid. Nu mă simt confortabil să-mi asum un rol politic într-un partid. Nu am intenţia să mă prezint la alegerile din 2016 şi nu pentru asta am acceptat un mandat de prim-ministru„, a declarat Dacian Cioloş.

Mai mult, şeful Guvernului a precizat că dacă ar încerca să se folosească de capitalul de imagine câştigat ca premier, ar însemna „să înşele anumite aşteptări”.

Dacă voi încerca să mă folosesc de capitalul de imagine ca premier pentru a candida, ar însemna să înşel anumite aşteptări şi să nu fiu onest cu mine însumi. Dacă acest mandat de premier va fi un succes, nu va fi succesul unui om, va fi succesul unei echipe, unei alt fel de guvernări„, a conchis Dacian Cioloş la A3.

CITEŞTE ŞI: Dacian Cioloş: Nu cred că există pericolul unei CRIZE ECONOMICE