Premierul Tudose, la Varna: Am convingerea că în maximum un an şi România şi Bulgaria sunt în Spaţiul Schengen

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat marți, la Varna, că are convingerea că, în maximum un an, și România și Bulgaria vor fi în Spațiul Schengen.

03 oct. 2017, 11:30
Premierul Tudose, la Varna: Am convingerea că în maximum un an şi România şi Bulgaria sunt în Spaţiul Schengen

„Am convingerea că în maximum un an și România și Bulgaria sunt în Spațiul Schengen”, a afirmat premierul Tudose, într-o conferință de presă comună cu omologul său Boiko Borisov.

Citeşte şi:  Premierul Mihai Tudose, primit de omologul bulgar la Palatul Evksinograd din Varna. Agenda şedinţei comune a celor două Guverne

Ședința comună a Guvernelor României și Bulgariei s-a desfăsurat , marți, la Palatul Evksinograd din Varna, fiind condusă de premierul Mihai Tudose și omologul bulgar, Boiko Borisov.

Prim-ministrul Mihai Tudose a anunțat, marți, la Varna, că următoarea sa întâlnire cu omologul bulgar Boiko Borisov va avea loc în luna noiembrie, în România.

„Am dori și am convenit împreună ca acest gen de întâlniri (…) să fie o normalitate, să ne întâlnim lunar la nivel de prim-miniștri. (…) Am stabilit că următoarea întâlnire la nivel de prim-miniștri va avea loc luna viitoare în România”, a declarat Mihai Tudose, într-o conferință de presă comună cu Boiko Borisov.