Premoniţia cutremurătoare a tinerei ucise de soţ în Timişoara: Mai devreme sau mai târziu...

Publicat: Joi, 24 Mai 2018 09:41 // Actualizat: Joi, 24 Mai 2018 13:01 // Sursa: romaniatv.net

Oraşul de pe Bega a fost cutremurat încă de la prima oră a zilei de o veste ştire înfiorătoare: o tânără de numai 26 de ani a fost ucisă sălbatic de soţ, care apoi a încercat să-şi ia zilele într-o tentativă dramatică de sinucidere. Cei doi erau căsătoriţi de un an şi, deşi păreau fericiţi în pozele de pe Facebook, fata parcă a avut o premoniţie.

Elena Raluca, 26 de ani, originară din Târgu Jiu, era căsătorită de aproximativ un an. Tânăra locuia de ceva timp vreme în Timișoara, unde a absolvit liceul şi Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest Timișoara. De curând se mutase cu soțul ei, 29 de ani, în apartamentul în care s-a întâmplat crima. 

Se pare că între cei doi a izbucnit o ceartă din cauza geloziei. Când Elena ar fi adus în discuţie despărţirea, soţul ei şi-a pierdut uzul raţiunii şi a înjunghiat-o de mai multe ori cu cuţitul, lăsând-o într-o baltă de sânge. Speriat de ce făcuse, tânărul a încercat să se sinucidă, înjunghiindu-se în stomac. Pentru că nu a reuşit, s-a urcat la volan şi a intrat cu viteză într-un stâlp de electricitate, fiind găsitîn viaţă de poliţişti.

Scurta poveste de dragoste a celor doi s-a sfârşit dramatic. Deşi păreau în al nouălea cer în pozele de pe Facebook, Elena parcă simţea ce avea să vină. Motto-ul ei pe pagina de Fcebook a fost ca o premoniţie: "Mai devreme sau mai târziu, fiecare primește ce merită!".

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
crima timisoara elena raluca elena raluca olteanu sinucidere timisoara
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7081
RON
22 Jan
noapte -4 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H