Preot din Giurgiu, implicat într-un SCANDAL SEXUAL. O enoriaşă susţine că a fost agresată de părinte VIDEO

Preotul din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, care slujeşte de peste 30 de ani, este acuzat de o enoriaşă că a agresat-o sexual. Totul s-ar fi întâmplat când bătrâna l-a chemat să o împărtăşească. Femeia a depus o plângere la poliţie împotriva feţei bisericeşti. Femeile din localitate sunt împărţite în două tabere: unele îl acuză pe preot, celelelte sunt gata să facă orice pentru el. 

15 feb. 2015, 11:16
Preot din Giurgiu, implicat într-un SCANDAL SEXUAL. O enoriaşă susţine că a fost agresată de părinte VIDEO

O bătrână din comuna Băneasa îl acuză pe preot că a vrut să o violeze când a venit să o împărtăşească.

Zice lungeşte-te în pat, cu faţa în jos. Imi trage cămaşa în sus, rămâi cu spinarea goală. Parca zici că a avut pe Satana în el şi mi-a luat maul şi nu a mai vorbit. Despuiată mă ia la museala. El cica … descracara picioarele. Si eu n-am vrut sa le descracar, eu n-am vrut şi desfac picioarele şi atunci i-am zis părinte până aici ….„, a povestit femeia de 80 de ani.

Şi alte femei din localitate au declarat că preotul nu ar fi la prima faptă de acest fel.

Sunt însă şi mulţi săteni care susţin că totul este o înscenare la adresa părintelui şi spun că, în zecii de ani în care a slujit, comportamentul său a fost ireproşabil.

Agresată de localnici, femeia care îl acuză pe preot a chemat ambulanţa.

Scandalul e anchetat şi de mai marii bisericii, dar şi de poliţie. 

Ne exprimăm surprinderea faţă de cele relatate în legătură cu acest preot, ctitor de mănăstire, mai ales că ştim cât de multe acţiuni de sprijinire a acelei comunităţi a întrepins„, au precizat reprezentaţii Arhiepiscopiei Giurgiului.