PREOŢI din Constanţa, filmaţi în timp ce făceau SEX CU PROSTITUATE

Mai mulţi slujitori ai Domnului din Constanţa au fost filmaţi în timp ce făceau sex cu o prostituată, potrivit evz.ro. Apoi au fost şantajaţi că dacă nu plătesc zeci de mii de euro îşi vor vedea "păcatele" pe internet. Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei care, după un flagrant organizat în urma "tardivelor remuşcări" ale uneia dintre "victime", a pus mâna pe "şantajişti".

09 sept. 2013, 08:19
PREOŢI din Constanţa, filmaţi în timp ce făceau SEX CU PROSTITUATE

Doi membri ai corului Arhiepiscopiei Tomisului au găsit o metodă ingenioasă pentru a face rost de bani frumoşi. Amândoi s-au gândit să ademenească nişte preoţi convingându-i să slujească la diverse evenimente religioase – sfeştanii, botezuri.

Citeşte reacţia Arhiepiscopiei Tomisului AICI.

După ceremonie, urma petrecerea de final în care preotul era îmbătat şi dus să se odihnească într-o cameră unde „intra în acţiune” o tânără, complicea celor doi. Fata, „o profesionistă”, îl dezbrăca fără nicio reţinere pe preotul ameţit de băutură, „fascinat”, astfel, de nurii „păcătoasei”. Ce urma, era filmat cu lux de amănunte de cei doi „regizori”. Când se trezeau, slujitorii Domnului aflau că fuseseră protagoniştii unei producţii deochiate. Aşa că, pentru a nu-şi face sutana de râs sau pentru a nu-şi nenoroci familia, victimele se vedeau nevoite să găsească banii ceruţi de şantajişti.

Faptele au avut loc anul trecut, înainte de Paşte, şi au ieşit la iveală abia după ce unul dintre preoţii căzuţi în păcat, cuprins de remuşcări şi indignat că cei doi tineri teologi îi cer din ce în ce mai mulţi bani, şi-a făcut curaj şi s-a dus la arhiepiscopul Teodosie al Tomisului să se spovedească. Înalta faţă bisericească i-ar fi recomandat să se ducă la Poliţie.