Preotul de pe Facebook face din nou senzaţie. Ce le spune credincioşilor despre Sfârşitul Lumii VIDEO

Cel mai cunoscut preot din România face furori cu o nouă slujbă neobişnuită. Părintele Calistrat din iaşi le-a vorbit acum credincioşilor despre sfârşitul lumii într-un mod cu totul ieşit din comun. Filmarea cu slujba a devenit virală.

30 sept. 2015, 08:53
Preotul de pe Facebook face din nou senzaţie. Ce le spune credincioşilor despre Sfârşitul Lumii VIDEO

Ce face umanitatea de 2000 de ani? Aşteaptă Sfârşitul Lumii! Se uită Dumnezeu la noi şi spune: Oare ăştia sunt tâmpiţi? De pocăit nu se pocăiesc, de postit nu postesc, de curvărie nu se lasă, de băut nu se lasă, de fumat nu se lasă, de duşmănie nu se lasă, dar îi interesează când vin Eu! Ce-o fi în capul lor?„, spune părintele Calistrat, în ultima sa postare pe Facebook.

Citeşte şi Scene revoltătoare în Vrancea. Un preot, jefuit de un bărbat chiar în altar

Părintele Calistrat, care slujeşte la Mănăstirea Vlădiceni, i-a obişnuit pe credincioşi cu predicile sale inedite. În ziua în care oamenii aşteptau Super Luna, un fenomen astronomic extrem de rar, duhovnicul le-a vorbit oamenilor despre cum ar trebui să aştepte Sfârşitul Lumii. „Fac OZN-uri, fac telescoape astronomice să vadă cerurile, galaxiile, caută extratereştri prin univers şi alte civilizaţii. Şi Dumnezeu râde de ei, deageaba Fiul Meu se intrupeaza pe jertfa sf altar in fiecare duminica ca voi sunteti mai rau ca dobitoacele„, le-a spus preotul.

Vezi şi Un preot din Iaşi drăcuie în biserică şi îi face pe enoriaşi idioţi VIDEO

Predica a fost postată pe pagina de facebook a preotului, iar în câteva zile a fost vizualizată de peste 13.000 de oameni. „Ştiţi ce spune Dumnezeu? Băi da` ăştia sunt bolnavi rău la cap, eu cred că nu trebuia să propovăduiesc Evanghelia, trebuia să aduc nişte îngeri psihiatri întâi să îi tămăduiască psihic„, mai spune preotul.