Profeția lui Isaac Newton legată de sfârșitul lumii, descoperită după secole. Cât mai are de trăit omenirea

Isaac Newton, renumit om de știință englez, alchimist, teolog, mistic, matematician, fizician și astronom, a fost un avid cercetător al Sfintelor Scripturi, ajungând să prevadă chiar sfârșitul lumii pe baza acestora.

30 apr. 2023, 16:10
Profeția lui Isaac Newton legată de sfârșitul lumii, descoperită după secole. Cât mai are de trăit omenirea

Newton a lucrat nu mai puțin de 30 de ani pentru a descoperi acest lucru și a mărturisit că a găsit în cărțile biblice Daniel și Apocalipsa, un cod secret de numere.

Potrivit Dailystar, descifrarea codului a făcut să-și dea seama că în anul 2060 va veni sfârșitul lumii acesteia. El a menționat că a studiat foarte multe manuscrise religioase și a ajuns la concluzia că omenirea va fi înlocuită cu Regatul Cerurilor.

Mihai Trăistariu vrea să îşi viziteze tatăl mort: „Atunci când se va putea călători în timp”
De asemenea, a spus că în Israel, evreii vor construi „O împărăție înfloritoare și veșnică”, iar Mântuitorul va veni și va domni peste un mileniu.

Preocuparea lui Newton pentru religie, ținută secret

Stephen D. Snobelen, savantul care a studiat lucrările mistice ale marelui fizician, a spus că savanții știau de acest lucru, dar l-au ținut secret și abia acum a început ca predicția lui Isaac Newton să fie cunoscută publicului.

„Pentru mulți, revelația că Newton era un credincios pasionat care a luat în serios profeția biblică a fost un șoc.

În mod curios, la câteva luni după ce povestea cu anul 2060 s-a declanșat, Sir Martin Reese, unul dintre cei mai importanți oameni de știință de astăzi, a publicat o carte intitulată Our Final Century in the UK în care susține că rasa umană mai are doar 50% șanse de a supraviețui secolului XXI”, a spus Stephen D. Snobelen.

Newton, unul dintre cei mai dotați oameni din lume, nu s-a căsătorit niciodată și a trecut în lumea drepților la vârsta de 84 de ani.

Citește și: Harry Potter e tătic! Actorul care a dat viață celebrului personaj este în culmea fericirii