Presa internaţională, reacţie după eliminarea prematură a Simonei Halep de la Wimbledon: N-a ştiut să profite de şanse

Simona Halep a abordat al treilea Grand Slam al anului din postura de lider mondial, venind după triumful de la French Open. Din păcate, n-a reuşit să-şi egaleze nici măcar parcursul de anul trecut de la All-England Club, când a atins sferturile.

08 iul. 2018, 10:15
Presa internaţională, reacţie după eliminarea prematură a Simonei Halep de la Wimbledon: N-a ştiut să profite de şanse

Presa internaţională a considerat eşecul româncei drept încă o surpriză neplăcută la Wimbledon 2018 şi rezultatul de sâmbătă a fost analizat de mai multe ziare şi site-uri de specialitate, scrie sport.ro.

Citeşte şi Simona Halep, prima reacţie după eliminarea de la Wimbledon

*The New York Times: Încă o zi, încă o eliminare-surpriză la Wimbledon: nr. 1 mondial. Numai o singură jucătoare din Top 10 a mai rămas în cursă: Karolina Pliskova. Nr.1 mondial n-a ştiut să profite de şansele pe care le-a avut în acest meci.

*The Telegrpah: Simona a devenit, la rândul său, victima epidemiei eliminării favoritelor, care a cuprins Wimbledonul anul acesta. Halep n-a putut face faţă presiunii care vine odată cu adăugarea unui titlu de Grand Slam în carieră. Simona spune că adversara sa a meritat victoria, dar văzut din afară, meciul putea avea orice rezultat.

*Reuters: Hsieh i-a făcut vrăji lui Halep, administrându-i o înfrângere dureroasă.