Previziuni karmice 27 martie – 2 aprilie 2017. Perioada grea pentru Gemeni! Află ce rezervă astrele fiecărei zodii

Previziuni karmice 27 martie – 2 aprilie 2017. Saptamana este marcata de Luna Noua care se produce in Berbec pe 28 martie. Vezi ce rezerva astrele pentru fiecare zodie!

25 mart. 2017, 11:34
Previziuni karmice 27 martie – 2 aprilie 2017. Perioada grea pentru Gemeni! Află ce rezervă astrele fiecărei zodii

Previziuni karmice 27 martie – 2 aprilie 2017

ZODIILE DE PAMANT:

TAUR – Nu e o saptamana tocmai magnifica pentru nativii acestei zodii. Se vor confrunta cu tot felul de probleme la locul de munca si vor fi nevoiti sa faca fata unor acuzatii dure.

FECIOARA – Constrangere este cuvantul care defineste perfect saptamana nativilor zodiei Fecioara. Conflictele in care se vor trezi vor sapa adanc in sufletele lor, vor readuce la lumina adevaruri tulburatoare ale trecutului.

CAPRICORN – Nativii zodiei Capricorn sunt gata sa isi schimbe complet traiectoria profesionala. Pana pe 2 aprilie, fiecare zi va fi insotita de o serie de riscuri de care acesti nativi trebuie sa tina cont. Nu e exclusa demisia sau demiterea din functia pe care o ocupa la serviciu.

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Tc in perioada urmatoare. Apar disconforturi emotionale de amploare. Acesti nativi trebuie sa dovedeasca multe lucruri, mai ales din punct de vedere profesional.

BALANTA – Nici Balantele nu au o saptamana safe. Nesiguranta va creste mai ales in zilele de 29, 30 si 31 martie, cand vor primi cateva informatii neplacute.

VARSATOR – Nativii acestei zodii devin ceva mai maturi, mai intelegatori, mai pragmatici. Au parte de o serie de transformari spectaculoase mai ales din punct de vedere carieristic.

ZODIILE DE FOC:

BERBEC – Nativii acestei zodii trebuie sa tina cont de sensibilitatile celor din jur mai mult ca niciodata. Se pot lovi de multe ziduri, de priviri opace, de refuzuri categorice. Asta doar pentru ca nu reusesc sa se puna in pielea celorlalti.

LEU – Pentru Lei se poate spune ca saptamana va fi una roz. Au castig de cauza pe toate terenurile. Sunt sustinuti de astre din toate punctele de vedere.

SAGETATOR – Unele distractii, petreceri, evenimente cu tematica ar putea fi amanate din cauza unor probleme ce vor aparea din senin. Sagetatorii trebuie sa isi reorganizeze complet activitatile.

ZODIILE DE APA:

RAC – Nativii zodiei Rac trebuie sa dea dovada de cooperare. Trebuie sa renunte la orgolii, chiar daca au dreptate in anumite privinte.

SCORPION – Apar evenimente neasteptate care schimba complet datele problemei. Nativii zodiei Scorpion vor fi tarati in tot felul de conflicte ideologice.

PESTI – Nativii acestei zodii de apa vor avea o saptamana benefica. Vor acumula multe cunostinte, se vor informa mai bine ca altadata. Vor avea la indemana toti asii din maneca in momentele oportune.