Prima apariţie publică a Andei Adam, după ce soţul ei a fost ridicat de mascaţi FOTO

Anda Adam a trecut prin momente de groază, miercuri, când soțul ei a fost ridicat de DIICOT pentru audieri. Blonda știe însă să depășească momentele grele cu zâmbetul pe buze.

23 oct. 2016, 08:38

Anda Adam este o femeie puternică și nu se lasă prea ușor doborâtă de probleme, scrie spynews.ro. Chiar dacă a trăit momente groaznice, miercuri, când soțul ei a fost ridicat de mascați, artista găsește din nou puterea de a zâmbi.

Citeşte şi Percheziţii la locuinţa Andei Adam. Soţul artistei, cercetat sub control judiciar de DIICOT Constanţa

De curând, vedeta a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie violet, zâmbind larg.

„Violet. Iubire. Rochie. Modă. Stil. Sâmbătă noaptea. Elegant. Iubirea mea pentru tine”, este mesajul care însoțește imaginea postată de Anda Adam pe o rețea de socializare.

Citeşte şi Şi-a desfăcut picioarele în văzul tuturor. ANDA ADAM, la plajă fără chiloţi FOTO

Anda Adam s-a cunoscut cu actualul ei soţ la malul mării, iar flacăra iubirii s-a aprins pe loc. Cei doi au păstrat legătura şi pe parcurs şi-au dat seama că au foarte multe lucruri în comun. Ceea ce a urmat a şocat pe toată lumea, pentru că nimeni nu se aştepta ca Sorin Andrei Nicolescu să o ceară pe Anda după doar o lună de relaţie, cei doi casatorindu-se într-un cadru de vis, pe malul lacului Snagov, în vara lui 2015. La câteva luni după nuntă, Anda Adam a devenit mamă, după ce a adus pe lume o fetiţă pe data de 30 noiembrie 2015.