Prima reacţie de la Deportivo, după ce Florin Andone s-a bătut cu un coechipier. Cum comentează Adrian Lopez

Atacantul Florin Andone a avut un conflict cu un coechipier, Alejandro Arribas, la antrenamentul de luni al echipei Deportivo La Coruna.

28 nov. 2017, 07:04
Prima reacţie de la Deportivo, după ce Florin Andone s-a bătut cu un coechipier. Cum comentează Adrian Lopez

Antrenorul Cristóbal Parralo a fost nevoit să întrerupă şedinţa de pregătire, după ce, în urma unui contact mai dur, Andone şi Arribas au început să se ia la bătaie, fiind nevoie de intervenţia altor jucători pentru a-i despărţi. Presa spaniolă notează că Arribas a fost protagonistul unui incident similar şi cu Luisinho, în urmă cu mai mulţi ani, tot la un antrenament.

Citeşte şi Florin Andone s-a bătut cu un coechipier la antrenamentul lui Deportivo. Antrenorul a suspendat şedinţa de pregătire

Adrian Lopez spune că e aşa ceva este normal la Deportivo din cauza tensiunii lipsei de rezultate. Totuşi, Lopez cere unitate pentru ca Deportivo să iasă din zona fierbinte a clasamentului.

Vestiarul e ok, asta se întâmpla pentru că ne dorim să câştigăm meciuri şi să urcăm în clasament. Trebuie să fim uniţi pentru asta. Faze încinse la antrenamente sunt normale, sar scântei uneori, nu trebuie să îi dăm aşa mare importanţă„, a spus Adrian Lopez.