Primarul din Calafat, mână în mână cu interlopii. Edilul, urmărit penal de procurorii DNA

Mircea Guţă, primarul din municipiul Calafat, a încheiat mai multe contracte suspecte cu societăţi din oraşul de origine a mafiotului Bercea Mondial. Primăria a cumpărat cuie, pubele, sârmă şi clor la preţuri de câteva ori mai mari decât cele din piaţă.

09 mart. 2014, 07:11
Primarul din Calafat, mână în mână cu interlopii. Edilul, urmărit penal de procurorii DNA

Mircea Guţă, edilul din Calafat, este urmărit penal de procurorii DNA pentru luare de mită şi abuz în serviciu, potrivit evz.ro. Acesta este bănuit că ar fi primit automobile, vacanţe în străinătate, bani şi alte bunuri pentru a direcţiona, fără licitaţii, mai multe contracte de achiziţii publice către membrii unei grupări interlope. Este vorba de clanul Mondialilor, format din apropiaţi ai lui Bercea Mondial, infractorul din Drăgăneşti (judeţul Olt) care este acum în penitenciar pentru că şi-a înjunghiat nepotul.

Primarului Guţă îi place să se laude pe reţelele de socializare. Acesta a publicat pe Facebook imagini de la pomeni electorale, poze din vacanţele din Orient şi chiar cu porcii mistreţi ucişi în timpul partidelor de vânătoare. O parte dintre aceste instantanee pot deveni probe în cazul în care edilul Guţă va fi trimis în judecată de procurorii anticorupţie.