Primele imagini cu amanta lui Vasile Turcu

La nici 24 de ore de când Turcu a fost condus pe ultimul drum, CANCAN.ro a fotografiat-o pe Gabriela Grosu! Cu o şapcă trasă peste ochi şi o glugă peste şapcă, ca să nu fie recunoscută uşor, tânăra a făcut câteva drumuri prin Bucureşti, cu maşina, un Porsche Cayenne.

14 mart. 2017, 12:10

Vasile Turcu a murit joi dimineaţă, la vârsta de 62 de ani, la mai bine de o săptămână după ce încercase să se sinucidă prin spânzurare. Pe 1 martie, fostul afacerist a fost găsit de familie spânzurat în propria locuinţă, fiind ulterior resuscitat şi transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Reprezentanţii legali au găsit şi un bilet de adio al lui Vasile Turcu, în care acesta îşi cerea scuze familiei.

De două săptămâni încoace, după gestul lui Turcu, tânăra a revenit în atenţia publică. Conform Cancan, ea a şi fost audiată de criminalişti şi a recunoscut povestea adulterină pe care a trăit-o cu omul de afaceri. Gabriela a declarat, totodată, că milionarul a trecut pe numele ei mai multe bunuri, însă a mărturisit, la audieri, că i le-ar fi restituit.

Pe de altă parte, surse apropiate familiei lui Vasile Turcu ne-au povestit că Gabriela deţine încă multe dintre aceste bunuri. Practic, pentru a-şi pune o parte din avere la adăpost (date fiind ultimele informaţii care îl plasau în vizorul DNA), omului de afaceri a apelat la ”metoda clasică”: a transferat terenuri, imobile extrem de valoaroase pe numele unor persoane de încredere, una dintre acestea fiind Gabriela