Fosta soție a lui CRBL, mesaj surprinzător, la câteva săptămâni după divorț

CRBL și Elena Viscu formau unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz și păreau extrem de fericiți alături de fiica lor, Alessia. Tocmai din aceste motive, toată lumea a rămas șocată în urmă cu o lună, atunci când artistul a anunțat că el și mama fiicei sale divorțează. Cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei lor.
Alina Costache
10 mai 2024, 23:21
Fosta soție a lui CRBL, mesaj surprinzător, la câteva săptămâni după divorț

Elena Viscu pare că a înflorit după divorțul de CRBL. Fosta soție a artistului s-a afișat pe rețelele sociale într-o ipostază care i-a surprins pe urmăritorii ei. Elena Viscu a postat pe Tik Tok un video cu un mesaj clar: este decisă să înceapă o nouă viață și să facă schimbări.

„Ai curaj, înaintează cu încredere. Viața te așteaptă! Noua eu. Viață nouă. Noi începuturi. Fii pozitiv. Fii tu”, a scris Elena Viscu.

Citește și: CRBL, schimbare radicală după divorțul de Elena! Cum e viată de burlac după 16 ani de căsnicie: „Sunt foarte prins”

CRBL și ElenaViscu au decis că este momentul ca fiecare să își vadă de viața lui după 16 ani de relație. Într-un anunț public surprinzător, postat la început de aprilie, cei doi au dezvăluit că au decis să se despartă, cerând respect pentru decizia lor și intimitate în această perioadă.

CRBl a renunțat la vechea locuință și s-a mutat într-un nou spațiu. Acolo și-a creat un refugiu, aducând mobilă nouă, pe care a asamblat-o chiar cu mâinile sale, marcând astfel un început simbolic al unei noi etape din viața sa.

Citește și: Ilinca Vandici, răbufnire bizară cu privire la divorțul lui CRBL și al Elenei: „Vorbesc din propria experiență!”

Eduard Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, și soția sa, Elena, au făcut acest pas hotărât pentru viitorul lor individual, în urma participării lor la Power of Couple, unde poate fiecare a găsit o altă perspectivă asupra propriei călătorii.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună.În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a anunțat CRBL, în mediul online.

Spynews
Ce a publicat Adriana de la Mireasa sezonul 9 în mediul online, după ce a ieșit din competiție. Ce spune despre momentele din emisiune: "Răutățile..." / FOTO
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Animalul care are amprente aproape identice cu ale omului. Experții au probleme în a le diferenția
Capital.ro
Toți românii cu buletin vor fi notificați prin SMS. Devine obligatoriu în România
Playtech.ro
ȘOC! Babs și Ema Uta, show incendiar în ținute minuscule. Au înnebunit internetul cu dansurile lor
DailyBusiness
Lovitură pentru românii care plătesc facturi!
Adevarul
Soldații ruși au publicat o înregistrare în timp ce umilesc prizonieri ucraineni VIDEO
Spynews
Când va naște Ana Baniciu! Artista așteaptă primul ei bebeluș în orice moment: ”Mai sunt...” / FOTO
Spynews
Cum arată verighetele alese de Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Cei doi actori s-au căsătorit ieri / FOTO
Evz.ro
Conturile multor români sunt în mare pericol. Pot rămâne faliți în câteva secunde
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
wowbiz.ro
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în miez de noapte! În ce stare se află
Cancan.ro
Antonia i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Vedeta s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea, după ce s-a plâns că e „grăsuță”
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
Mărturiile dureroase ale italienilor care au asistat la moartea celor două tinere înghițite de viitură: „M-am apropiat de ea, ca să îi spun că sunt acolo, dar nu mi-a răspuns”
Capital.ro
Impozit OBLIGATORIU în România. Intră în vigoare de la 1 IULIE
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
stirilekanald.ro
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Candidat la primăria unei localități din Mexic, asasinat după închiderea secțiilor de votare
MediaFlux
IMPOZIT de 70%. Cine sunt contribuabilii vizați de ANAF
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'