REACŢII VEHEMENTE după retragerea surprinzătoare a Simonei Halep de la Eastbourne. Ce scrie PRESA INTERNAŢIONALĂ

Simona Halep a anunţat că nu va participa la ediţia din acest an a turneului de la Eastbourne din cauza unei inflamaţii şi a unor dureri la tendonul lui Achile.

21 iun. 2018, 05:05
REACŢII VEHEMENTE după retragerea surprinzătoare a Simonei Halep de la Eastbourne. Ce scrie PRESA INTERNAŢIONALĂ

Presa internationala a reactionat imediat dupa decizia Simonei Halep.

„Romanca aflata pe locul 1 in clasamentul WTA nu e inca refacuta dupa succesul obtinut la Roland Garros si nu va participa la ultimul turneu de pe iarba inainte de Wimbledon”, a scris BBC.

„Campioana de la Roland Garros s-a retras de la Eastbourne pentru a fi refacuta complet la Wimbledon, unde va participa pentru a 8-a oara in cariera”, este reactia ESPN.

„Ocupanta locului 1 mondial a fost fortata sa se retraga de la Eastbourne din cauza unei accidentari. Noua campioana de la Openul Frantei a ami avut probleme asemanatoare si dupa Australian Open 2018, fiind fortata sa se retraga apoi de la Qatar Total Open”, a publicat site-ul oficial al WTA.

Simona Halep s-a retras de la Eastbourne. Anunţul DUREROS făcut de liderul WTA: „Am avut dureri şi inflamaţie la…”

Simona Halep era principala favorita a turneului din Marea Britanie, programat in perioada 24-30 iunie. Astfel, primul turneu la care va participa liderul WTA dupa ce a castigat Roland Garros 2018 va fi tot Wimbledon 2018, care se va desfasura in perioada 2-15 iulie.