Primele victime ale furtunii. Un bărbat a murit, o femeie este în stare gravă după ce au fost loviţi de fulgere

Furtuna a făcut primele victime. Un bărbat a murit, iar o femeie este în stare gravă, după ce ambii au fost loviți de fulgere. Meteorologii au emis avertizări cod portocaliu şi cod galben de ploi însemnate cantitativ şi de furtuni, începând de miercuri, ora 16.00.

20 sept. 2017, 13:29
Primele victime ale furtunii. Un bărbat a murit, o femeie este în stare gravă după ce au fost loviţi de fulgere

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna vasluiană Puiești, a murit miercuri după-amiază, iar o femeie de 64 de ani, din comuna Pușcași, este în stare gravă, după ce ambii au fost loviți de fulgere.

Bărbatul era cioban, iar femeia se afla la cules de vie în timpul furtunii.

Citeşte şi SE ÎNCHID ŞCOLILE în şase judeţe şi în Bucureşti. Cursurile sunt suspendate din cauza avertizărilor meteo

Un echipaj medical de la Ambulanța Vaslui s-a deplasat la Pușcași, pentru a acorda îngrijiri medicale unei femei care a fost lovită de fulger. Sunt aplicate manevre de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului Vaslui, Cristian Lapa.

Județul Vaslui se află sub atenționare meteorologică Cod galben de furtuni. Furtunile vor lovi din nou în ţară. Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de ploi însemnate cantitativ pentru cinci judeţe, începând de miercuri, ora 16. De asemenea, în restul tării este valabilă o avertizare cod galben de furtună, începând de astăzi, de la ora 11. 

Citeşte şi Avertizare COD PORTOCALIU de PLOI şi instabilitate atmosferică în cinci judeţe. COD GALBEN de FURTUNI în restul ţării