Primul mesaj al familiei lui Avicii, după moartea DJ-ului. Ce au transmis părinţii şi fraţii săi

Familia lui Avicii dat publicităţii primul comunicat de după moartea fulgerătoare a DJ-ului de vinerea trecută.

24 apr. 2018, 16:40
Primul mesaj al familiei lui Avicii, după moartea DJ-ului. Ce au transmis părinţii şi fraţii săi

Familia tânărului de 28 de ani, Tim Bergling, a transmis un mesaj la trei zile după decesul DJ-ului în capitala Omanului, Muscat. În comunicatul de presă, familia mulţumeste fanilor artistului pentru toate comemorările pe care aceştia le-au organizat în întreaga lume în weekendul ce tocmai a trecut.

Am vrea să vă mulţumim pentru susţinerea şi cuvintele frumoase pe care le-aţi spus despre fiul şi fratele nostru. Suntem extrem de recunoscători tuturor celor care au iubit muzica lui Tim şi au amintiri minunate ale cântecelor lui. Vă mulţumim tuturor pentru iniţiativele de a-l onora pe Tim, cu adunări publice, clopote de biserici programate să cânte melodiile lui, tributul de la Coachella şi momentele de reculegere ţinute în întreaga lume„, se arată în comunicatul transmis.

De asemenea, familia a mulţumit pentru faptul că le-a fost respectată intimitatea în aceste momente dificile.

Tim Bergling, cunoscut în întreaga lume sub numele Avicii, a murit la doar 28 de ani, în timpul unei vacante în Oman. Tânărul mărturisise în urmă cu câţiva ani că suferă de pancreatită, cauzată de consumul excesiv de alcool.