Primul mesaj transmis de românul rănit în masacrul de la Las Vegas

Luca Iclodean, tânărul român rănit în atacul armat de la Las Vegas, a transmis primul mesaj pentru cei care i-au fost aproape în momentele critice. Băiatul se simte mult mai bine după operaţie, însă încă este parţial intubat.

10 oct. 2017, 06:28
Primul mesaj transmis de românul rănit în masacrul de la Las Vegas

Luca Iclodean a ţinut să le mulţumească românilor care i-au fost sufleteşte alături în momentele critice prin care a trecut după atacul armat de la Las Vegas.

„Vă mulţumesc la toţi din România că se roagă pentru mine, m-a ajutat foarte mult, mă simt foarte bine. Vă iubesc pe toţi şi vă mulţumesc”, a spus Luca.

Veyi si> Tatăl românului RĂNIT în Las Vegas: „E barman. Nu s-a dus să se distreze acolo. El ieşise de după bar să aducă nişte baxuri cu apă”

Tânărul încă se deplasează cu dificultate şi este parţial intubat, însă recuperarea decurge normal. Alături de Luca a fost politicianul Lia Roberts, Consul onorific al României la Las Vegas, care s-a ocupat îndeaproape de sănătatea băiatului, scrie libertatea.ro.

Luca este unul din cei peste 500 de oameni răniţi în masacrul de la Las Vegas. Un glonţ i-a străpuns plămânul drept, iar medicii au fost nevoiţi să îi taie aproape tot plămânul.

O femeie a scăpat cu viaţă din atacul de la Las Vegas datorită smartphone-ului ei. Un glonţ a lovit iPhone-ul femeii şi apoi a ricoşat.