Principele Nicolae, despre Regina Ana: "Bunica mea are o personalitate puternică şi jucăuşă uneori"

Publicat: Marţi, 27 Octombrie 2015 17:31 // Actualizat: Marţi, 27 Octombrie 2015 18:56 // Sursa: romaniatv.net

După ce a fost scos de la succesiunea la Coroană, Principele Nicolae al României vorbeşte cu dor de ţară şi de bunica sa, Regina Ana. După scandalul din sânul Casei Regale, Nicolae a plecat in străinătate şi s-a dedicat activităţilor de voluntariat, implicându-se în numeroase proiecte.

Foto: paginaeuropeana.ro

"Autoexilat" după scoaterea de la succesiunea la Coroană, Principele Nicolae este afectat de ruptura de familia sa, dar şi de ţară. Cel mai mult îi lipseşte bunica sa.

"Bunica mea, Regina Ana a României, este o doamnă de mare caracter. Îţi poţi da seama, doar uitându-te la ea, că are o personalitate puternică şi chiar jucăuşă uneori. Când mă gândesc la bunica, mă gândesc la simţul aventurii, la zburdălnicia ei şi la râsul sănătos. În copilărie, am avut cu ea o relaţie specială şi apropiată, care cred că s-a înfiripat încă din clipa în care m-am născut", a scris  Principele Nicolae pe o reţea de socializare.

Cu doar două luni în urmă, Regele Mihai i-a retras nepotului său titlul de Alteţă Regală, dar şi dreptul de succesiune la Coroană. "Nu mai putea să joace rolul asumat în ţară, presupune nişte privaţiuni şi tipuri de proiecte care nu sunt neapărat în conformitate cu idealurile şi ţelurile sale", a explicat avocatul Casei Regale.

Deschis cu toată lumea, jovial şi mare amator de sport, fostul Principe Nicolae a fost întotdeauna un aristocrat ieşit din tipare.

CITEŞTE ŞI: Stelian Tănase confirmă culisele dezmoştenirii Principelui Nicolae

2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 dec 17:12
...mulţi ani!”, a caligrafie Principele Nicolae pe a numerota sa de Facebook. Citeşte şi: Principele Nicolae, despre Regina Ana: „Bunica mea are o personalitate puternică şi jucăuşă uneori” Dezmoștenirea și alungarea...
27 oct 17:41
...scos de la succesiunea la Coroană, Principele Nicolae al României vorbeşte cu dor de ţară şi de bunica sa, Regina Ana. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.6571
RON
19 Dec
noapte -5 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H