Principele Nicolae, despre Regina Ana: „Bunica mea are o personalitate puternică şi jucăuşă uneori”

După ce a fost scos de la succesiunea la Coroană, Principele Nicolae al României vorbeşte cu dor de ţară şi de bunica sa, Regina Ana. După scandalul din sânul Casei Regale, Nicolae a plecat in străinătate şi s-a dedicat activităţilor de voluntariat, implicându-se în numeroase proiecte.

27 oct. 2015, 15:31
Principele Nicolae, despre Regina Ana: „Bunica mea are o personalitate puternică şi jucăuşă uneori”

„Autoexilat” după scoaterea de la succesiunea la Coroană, Principele Nicolae este afectat de ruptura de familia sa, dar şi de ţară. Cel mai mult îi lipseşte bunica sa.

„Bunica mea, Regina Ana a României, este o doamnă de mare caracter. Îţi poţi da seama, doar uitându-te la ea, că are o personalitate puternică şi chiar jucăuşă uneori. Când mă gândesc la bunica, mă gândesc la simţul aventurii, la zburdălnicia ei şi la râsul sănătos. În copilărie, am avut cu ea o relaţie specială şi apropiată, care cred că s-a înfiripat încă din clipa în care m-am născut„, a scris  Principele Nicolae pe o reţea de socializare.

Cu doar două luni în urmă, Regele Mihai i-a retras nepotului său titlul de Alteţă Regală, dar şi dreptul de succesiune la Coroană. „Nu mai putea să joace rolul asumat în ţară, presupune nişte privaţiuni şi tipuri de proiecte care nu sunt neapărat în conformitate cu idealurile şi ţelurile sale”, a explicat avocatul Casei Regale.

Deschis cu toată lumea, jovial şi mare amator de sport, fostul Principe Nicolae a fost întotdeauna un aristocrat ieşit din tipare.

CITEŞTE ŞI: Stelian Tănase confirmă culisele dezmoştenirii Principelui Nicolae