Probleme cu transferul lui Mutu în India. Briliantul a ratat prezentarea oficială

Adrian Mutu şi-a reeziliat contractul cu Petrolul şi a semnat echipa indiană Pune City. Plecarea Briliantului a fost amânată însă, din cauza unor documente care au lipsit de la dosarul pentru viză, astfel că el ar putea lipsi din primul meci al noii sale formaţii, programat pe 13 octombrie, în prima etapă a campionatului indian.

08 oct. 2014, 06:55
Probleme cu transferul lui Mutu în India. Briliantul a ratat prezentarea oficială

Adrian Mutu a fost nevoit să-şi amâne plecarea la noua echipă, Pune City, din cauza unor probleme cu viza. Atacantul trebuia să fi fost în India pe 5 actombrie, când vedetele noii Superligi au fost prezentate oficial. Del Piero, Robert Pires, Trezeguet, David James sau Fredrik Ljungberg s-au pozat cu trofeul pe care doar una dintre cele opt participante şi-l va adjudeca la finalul sezonului, pe 20 decembrie.

Citeşte şi Presa străină îl face praf pe Mutu: O să ajungă precum un cerşetor!

Potrivit ziarulring.ro, Adi Mutu nu a putut ajunge însă la noua echipă în timp util, din cauza problemelor apărute la Ambasada Indiei când a vrut să-şi ia viza.

Pe 10, Adrian Mutu va primi viza de India. A fost pe 28 septembrie la un interviu la domnul consul. Au fost mici inadvertenţe şi nu a primit viza pe loc. Totul s-a rezolvat şi-l aşteptăm la data pe care v-am spus-o pentru a avea toate documentele legale„, a declarat un angajat al Ambasadei Indiei la Bucureşti.