Profa şi elevul minor, prinşi dezbrăcaţi în maşina ei. Poliţiştii, uimiţi de ce au văzut FOTO

O profesoară s-a gândit că ar fi indicat să-l învețe pe elevul său "lecții" suplimentare față de cele de la clasă. Poliția a prins-o pe femeie dezbrăcată de la brâu în jos în propria mașină, împreună cu elevul minor, complet gol.

12 dec. 2016, 14:04
Profa şi elevul minor, prinşi dezbrăcaţi în maşina ei. Poliţiştii, uimiţi de ce au văzut FOTO

Potrivit declarațiilor autorităților, vecinii au devenit neliniștiți după ce au observat parcat într-o zonă rezidențială din Texas un automobil suspect, astfel că au sunat la poliție, scrie click.ro.

Citeşte şi O profesoară a făcut sex cu elevul de 17 ani. Ce a urmat este INCREDIBIL

Femeia pe care ofițerii au găsit-o pe jumătate dezbrăcată se numește Laura Michelle Lozano și este profesoară. Deși în fața judecătorilor, Lozano a declarat că era singură în vehicul, polițiștii au mai găsit cu ea și un băiat în vârstă de 16 ani, care stătea gol pe scaunul din spate. Se pare că acesta este unul dintre elevii profesoarei.

Citeşte şi Eleve minore, sex cu un angajat al şcolii pentru bani şi ţigări. Violatorul a fost lăsat în libertate

Amândoi au fost atunci duși la un spital pentru a li se face teste de depistare a agresiunii sexuale. Recent, în statul american s-au mai întâlnit astfel de cazuri, astfel că sexul dintre profesoare și elevii lor minori nu este o noutate.