Profesoara care blestema elevi şi care poartă cuţit în geantă s-a întors la catedră. Părinţii elevilor sunt îngroziţi

Situaţie revoltătoare la Constanţa! Profesoara care blestema copii şi le preda cu cuţitul în geantă a revenit la catedră! Asta deşi a fost declarată inaptă de Direcţia de Sănătate Publică! Numai că profesoara a adus acum un aviz favorabil, dat de un psihiatru de la o clinică privată.

23 sept. 2017, 08:08
Profesoara care blestema elevi şi care poartă cuţit în geantă s-a întors la catedră. Părinţii elevilor sunt îngroziţi

Profesoara de engleză care a fost declarată inaptă din cauza unor probleme de comportament s-a întors la şcoală, informează România TV

Citeşte şi SEXY-PROFESOARA de matematică, filmată pe ascuns de elevii săi. Clipul a aprins imaginaţia bărbaţilor VIDEO

Părinţii elevilor profesoarei sunt disperaţi, iar directorul vrea să conteste avizul la colegiul medicilor. elevii sunt traumatizaţi de blestemele profesoarei. Mai grav este că profesoara umblă tot timpul cu un cuţit în geantă. 

Directorul şcolii a obţinut un aviz de la Direcţia de Sănătate Publică prin care demonstrează că femeia are probleme de comportament. 

Citeşte şi Profa de mate a făcut sex cu elevul ei. A fost dată pe mâna poliţiei chiar de către fiica ei FOTO

Avizul a fost valabil doar 6 luni, astfel că profesoara a adus un aviz de la psihiatru prin care dovedeşte că nu are probleme de comportament. 

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean spune că nu poate suspenda activitatea profesoarei, acesta fiind protejată de codul muncii.