Cine este femeia care a murit în accidentul provocat de fiica sa. Toţi sunt în stare de şoc

Victima accidentului de vineri dimineaţă, produs în apropiere de Buzău, este profesoara Cornelia Răpiţeanu. Ea avea 59 de ani şi era dirigintă la clasa a XII-a D la Liceul Tehnologic Grigore Moisil (Liceul Contactoare), din municipiul Buzău.

30 dec. 2017, 16:21
Cine este femeia care a murit în accidentul provocat de fiica sa. Toţi sunt în stare de şoc

Accidentul cumplit în urma căruia a murit profesoara Cornelia Răpiţeanu a fost provocat chiar de fiica acesteia, o tânără de 27 de ani. Ea a ratat o depășire și s-a răsucit pe șosea, fiind izbită de un autoturism care venea din sens opus. Alte trei femei, pritre care o adolescentă de 17 ani, au fost rănite.

Mi-a fost model și mentor, nu doar profesor. De o eleganță nemaivăzută în perioada aia înghețată de comunism, de o căldură pe care n-am întâlnit-o la mulți dascăli, și o fină ironie care nu te demonta ci, dimpotrivă, doamna Rapiteanu era un personaj (…) Drum bun, dragă, dragă doamnă! Și mii de mulțumiri„, a scris pe Facebook una din fostele sale eleve. Sute de sesaje au trimis au fost postate de colegi şi elevi, care şi-au exprimat regretul pentru pierderea suferită.

Cornelia Răpiţeanu era profesor ingineri, iar printre materiile predate se numărau Asamblări Mecanice sau Planificarea şi Organizarea Producţiei.