Profesor găsit mort în casă. A fost descoperit la aproximativ o săptămână după ce a decedat

Un cunoscut profesor din Arad a fost găsit mort în propria casă. Descoperirea a fost făcută chiar de fiul dascălului, la aproximativ o săptămână după ce a murit.

20 ian. 2018, 08:38
Profesor găsit mort în casă. A fost descoperit la aproximativ o săptămână după ce a decedat

Un profesor de la Școala „Caius Iacob” din cartierul Micălaca, fosta „Generală nr. 22″, a fost găsit mort în casă. Mai multe cadre didactice s-au întrebat de ce lipsește „profu” de geografie, Ioan Șerban. Nu obișnuia să lipsească, iar dacă o făcea, chiar și numai pentru câteva ore, anunța imediat.

Acum nu a făcut-o și au apărut suspiciuni, mai ales că nici luni nu a fost. Profesorul Ioan Șerban avea lunea și joia ore la școala din Micălaca. Telefoanele au început să se aprindă. Colegii profesorului Ioan Șerban au sunat la școlile de la Zădăreni și de la Șofronea, acolo unde mai avea ore. „Nu a fost nici la noi de când a început școala”, a fost răspunsul primit atât de la Zădăreni, cât și de la Șofronea.

A fost sunat fiul acestuia care nu știa nimic despre situația tatălui său. Imediat după ce a fost sunat, fiul cadrului didactic s-a dus la casa unde tatăl său locuia singur, dar ușa era încuiată pe dinăuntru. A sunat, a bătut, dar nimeni nu a răspuns… Geamul era, însă, deschis. Copilul profesorului a spart ușa și ceea ce a urmat a fost exact ceea ce nu ar fi vrut să vadă: tatăl său era căzut, aproape de ușă, fără suflare. Cel mai probabil era acolo de aproximativ o săptămână, timp în care l-au sunat câțiva colegi dar acesta nu a răspuns…

Potrivit specialarad.ro, Ioan Șerban s-a stins la vârsta de 59 de ani.

În ultimele luni avea unele probleme de sănătate și chiar se gândea să se pensioneze anticipat, spun unii dintre colegii săi. Cei care l-au cunoscut spun că în aproape două decenii de activitate didactică la școala din Micălaca a fost unul dintre cei mai îndrăgiți profesori. Era foarte apropiat de elevi și, fiind profesor de geografie, îi plăceau foarte mult excursiile și drumețiile.