Profesor, scandal cu poliţia în stradă VIDEO

Scandal în trafic între un profesor şi mai mulţi agenţi de circulaţie. Supărat că urma să fie sancţionat, dascălul din Lugoj a început să îi filmeze pe poliţişti pentru a-i intimida, apoi s-a luat la ceartă cu ei.

10 mai 2018, 07:45
Profesor, scandal cu poliţia în stradă VIDEO

Un simplu control de rutina al politistilor lugojeni s-a transformat intr-un spectacol stradal de cea mai proasta calitate, pe strada Fagetului din Lugoj.

Un echipaj aflat in misiune a tras pe dreapta o masina condusa de un profesor din oras. Omul a fost deranjat de faptul ca politistii i-au cerut documentele, astfel ca, imediat dupa ce le-a spus ca nu are actele la el, soferul a inceput sa filmeze cu telefonul mobil si sa se certe cu oamenii legii.

Potrivit lugojinfo.ro, pentru ca profesorul a considerat ca politistii trebuiau „sa o dea la pace cu el” si sa il lase sa plece, omul s-a suparat atat de tare incat a facut un adevarat spectacol pe strada. Pentru comportamentul sau, agentii i-au aplicat cadrului didactic o amenda de 1.450 de lei si i-au ridicat permisul de conducere pentru 30 de zile, deoarece nu a ascultat indicatiile politistilor.