Accident cumplit în Lugoj. A adormit la volan și s-a trezit cu mașina răsturnată în benzinărie

Un accident îngrozitor a avut loc în Lugoj, județul Timiș. Un bărbat de 45 de ani a adormit la volan și s-a răsturnat cu mașina într-o benzinărie. Ulterior a ajuns în stare gravă la spital.

20 mai 2023, 09:58
Accident cumplit în Lugoj. A adormit la volan și s-a trezit cu mașina răsturnată în benzinărie

Accidentul a fost filmat de camerele de supraveghere. Din fericire, bărbat a reușit să supraviețuiască, iar minunea a fost faptul că nicio mașină nu a venit din sensul opus.

În imagini se observă cum dubița cu care se deplasa a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de o bordură, apoi s-a răsturnat. Șoferul a scăpat ca prin minune după ce a adormit la volan. Norocul lui a fost că purta centura de siguranță și nu avea o viteză mare. Oamenii legii au deschis un dosar penal și îndeamnă șoferii să nu se urce obosiți la volan.

Citește și Accident grav pe DN1, în zona Bănești. Nouă persoane au fost implicate, printre care doi copii

Accident cumplit în Constanţa! Un şofer a murit pe loc după ce s-a răsturnat cu maşina

Un alt accident s-a petrecut în Constanța, însă în acest caz finalul e unul tragic. Un bărbat a murit după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat și a fost complet distrusă.

Accidentul s-a petrecut pe Drumul Național 38, la ieșirea din localitatea constănțeană Movilița.

Martorii spun că bărbatul care și-a pierdut viata conducea cu viteza, iar la.un moment dat a intrat pe contrasens, a acroșat un alt autoturism, apoi s a răsturnat într-un canal de irigații dezafectat de pe marginea drumului.

Citește și Accident grav în Sibiu! O ambulanță a fost spulberată de o şoferiţă care nu a auzit sirenele. Două persoane au ajuns la spital

În urma impactului, şoferul a murit pe loc, iar masina s-a transformat într-un morman de fiare. Medicii nu au mai putut face nimic să-l salveze.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz și au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.